ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι 10 παλέτες που θέλουμε στο νεσεσέρ μας αυτή την άνοιξη

ImaxTree

Η άνοιξη σε καλεί να ανανεωθείς και σε προ(σ)καλεί να βάλεις χρώμα στη ζωή. Και όπως καταλαβαίνεις δεν είναι μόνο η γκαρνταρόμπα σου, είναι και το νεσεσέρ σου που χρειάζεται το απαραίτητο update. Έντονα φωτεινά χρώματα στα χείλη, ροδαλά μάγουλα,  αλλά και πιο τολμηρά- εκτός από τα all time classic- μακιγιάζ ματιών σε γήινες αλλά και πιο μοντέρνες αποχρώσεις έρχονται να απογειώσουν κάθε σου εμφάνιση. Και επειδή μία πρώτη γεύση- παράπονο ελπίζω να μην έχεις- σου δώσαμε με τα αγαπημένα μας ρουζ και τα κραγιόν- αυτή τη φορά κάνουμε focus στις παλέτες σκιών που θέλουμε στο νεσεσέρ μας αυτή την άνοιξη και ανταποκρίνονται σε κάθε περίσταση.

MAC eL Seed Cicero Full Face Kit

Από ζεστές, ουδέτερες μέχρι και πιο έντονες αποχρώσεις, αυτή η limited edition παλέτα (από την ομώνυμη συλλογή μακιγιάζ της MAC) είναι εμπνευσμένη από το street art και το αραβικό design, προκαλώντας κάθε γυναίκα να ξεφύγει από τα συνηθίσμενα και να δώσει μία πιο μοντέρνα πινελιά στο μακιγιάζ της. Τι λες;

Smashbox Crystalized Cover Shot Eye Shadow Palette

 

Μέρος μίας κυριολεκτικά διαμαντένιας συλλογής που προέκυψε μετά από συνεργασία με τη Bri Luna, αυτή η παλέτα που περιλαμβάνει έξι σκιές (από ματ έως μεταλλικές και χρυσαφένιες) και δύο βάσεις σε διπλάσιο μέγεθος για μεγαλύτερη απόδοση και ομοιόμορφη κάλυψη.

Korres limited edition παλέτα Sea Minerals στην απόχρωση  «Coral Sunsets»

 

Το πρώτο «φιλί» του ήλιου στα μάγουλα- αλλά και τη λάμψη του καλοκαιριού με τρεις σατινέ ή γυαλιστερές σκιές σε κοραλλί και ιβουάρ. Ιδανική για εσένα που μετράς αντίστροφα από τώρα για το καλοκαίρι και το ηλιοκαμένο look.

Urban Decay Naked Reloaded Eyeshadow Palette

Η Urban Decay επιστρέφει αυτή την άνοιξη με μία νέα παλέτα πουανατρέπει τους κανόνες του neutral μακιγιάζ ματιών με δώδεκα ολοκαίνουριες αποχρώσεις που κολακεύουν κάθε τόνο επιδερμίδας και περιλαμβάνει τα πάντα, από βελούδινες ματ και μεταξένιες σατινέ αποχρώσεις μέχρι λαμπερές υφές και παιχνιδιάρικα glitter.

NYX, Off Tropic Shadow Palette

Είσαι έτοιμη για tropical spring looks; Εμπνευσμένη από τη ζέστη και τα χρώματα ενός παραδεισένιου νησιού, αυτή η παλέτα περιλαμβάνει 10 αποχρώσεις που συνδυάζονται εύκολα και χαρίζουν πλούσιο μεταλλικό, ματ ή σατινέ αποτέλεσμα.

Anastasia Beverly Hills Riviera  Palette

14 ολοκαίνουργιες ματ και μεταλλικές σκιές σε παραδεισένιες αποχρώσεις που ποικίλλουν από ζωηρούς τόνους πολύτιμων λίθων μέχρι έντονα φωτεινά χρώματα είναι ιδανικές για εντυπωσιακά looks όλες τις ώρες.

L’ Oreal Paris Maximalist Eye Palette

Το μέγεθός της είναι ιδανικό για να την έχεις πάντα και παντού μαζί σου. Περιλαμβάνει 6 μοναδικές αποχρώσεις ιδανικές για πρωινό nude look μέχρι βραδινό smokey. Τι λες;

Too Faced Natural Lust Naturally Sexy Eye Shadow Palette

Όχι μία, όχι δύο, αλλά 30 αποχρώσεις σε ουδέτερους τόνους, σαγηνευτικές σκούρες αποχρώσεις και ζωντανά παιχνιδιάρικα χρώματα συνδυάζονται με διαφορετικές υφές και χαρίζουν ακαταμάχητη φυσική ομορφιά.

The Body Shop Paint In Colour Eyeshadow Palette

 

100% vegan και με εμπλουτισμένες συνθέσεις με ενυδατικό έλαιο marula αυτή η παλέτα περιλαμβάνει ματ και ιριδίζουσες σκιές σε 12 αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Οι ουδέτερες, γήινες αποχρώσεις με ματ τελείωμα συνδυάζονται με ιριδίζουσες σκιές σε ζωηρές αποχρώσεις που θυμίζουν πολύτιμους λίθους για να πετύχεις από το πιο διακριτικό, φυσικό look μέχρι τα πιο τολμηρά looks με έντονο, σαγηνευτικό βλέμμα.

NARS Ignited Eyeshadow Limited Edition Palette

Σαγηνευτική και χρωματιστή. Είσαι έτοιμη να παίξεις το παιχνίδι της αποπλάνησης με αυτές τις 12 σκιές ματιών; Ιριδίζοντα nude και λαμπερά ροζ που αντανακλούν το φως για εκρηκτική διάσταση. Ματ καφέ υψηλής έντασης. Τι άλλο θέλεις;

Κεντρική Φωτογραφία: ImaxTree