Τα σημεία του προσώπου σου πρέπει να φωτίσεις

Main Image

Ακολουθεί βίντεο οδηγός για την πιο γρήγορη κάλυψη ατελειών

Ξεκινώ με τη ρητορική ερώτηση «και ποια γυναίκα δεν θέλει να δείχνει 24ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο ξεκούραστη;». Συνεχίζω με την πληροφορία- δεδομένο πως υπάρχουν μερικά σημεία στο πρόσωπό μας που η κούραση και οι ατέλειες χτυπούν κόκκινο (βλέπε μαύροι κύκλοι). Και αν είσαι από τα κορίτσια που αγαπούν το strobing (aka την τεχνική στο μακιγιάζ που δημιουργεί γυαλάδες φυσικής λάμψης στο πρόσωπό σου) τότε αυτό το βίντεο- οδηγός θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα φρέσκο και λαμπερό αποτέλεσμα.

Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις -πιο ματ ή πιο ιριδίζον/ λαμπερό- μπορείς να χρησιμοποιήσεις το concealer, το highlighter ή κάποιο στυλό που να συνδυάζει και τα δύο, όπως το Touch Pen Complexion Sculptor and Concealer της Erborian που μπορείς να βρεις στα Sephora. Και αφού βρήκες τον ιδανικό σύμμαχο- εργαλείο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις τα σωστά σημεία για να το εφαρμόσεις στο πρόσωπό σου, προκειμένου αρχικά να καλύψεις τους μαύρους κύκλους, τις ατέλειες, τα ορατά σημάδια γήρανσης και κούρασης και σε δεύτερη φάση να το φωτίσεις.

ADVERTISING

Ποια είναι αυτά τα σημεία και με ποιο τρόπο πρέπει να απλώσεις τα προϊόντα στην επιδερμίδα σου; Πάτα play στο παρακάτω βίντεο!

ADVERTISING

1

 

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Οι δείκτες προσωπικής ευτυχίας του καθενός μας, σύμφωνα με το άστρο του.

Η ΣΤΑΣΗ ΥΠΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΣΟΥ

Ο τρόπος που κοιμάσαι μπορεί να σε κάνει να πονέσεις.

Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΟΤΣΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ

Δες πώς θα πετύχεις το τέλειο beach bun.

ΤΑ 3 ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΣΕΞ

Μια μικρή βοήθεια για τις επιδόσεις του στο κρεβάτι, πριν φτάσετε μέχρι εκεί.

ΤΑ 6 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΑΠΙΣΤΟΥ ΑΝΤΡΑ

Ποιότητες προσωπικότητας ενός αρσενικού μπερμπάντη.

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.