ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ

Θερμαινόμενη μάσκα μαλλιών: Το μυστικό για πιο μακριά μαλλιά

Υπέκυψες στη γοητεία του καρέ, αλλά τώρα νοσταλγείς τα μακριά πλούσια μαλλιά σου. Από την άλλη, ξέρεις πολύ καλά πως το να διατηρήσεις υγιή τα μαλλιά σου είναι δύσκολο όταν η καθημερινή σου ρουτίνα περιλαμβάνει τη χρήση ισιωτικής και σεσουάρ ή πολλών προϊόντων που μπορούν να δημιουργήσουν σπασίματα στα μαλλιά κάνοντας πιο δύσκολη τη διαδικασία να μακρύνουν.

Και κάπου εδώ, η  L'Oréal Paris μας συστήνει στην οικογένεια Dream Long, την  Elvive Dream Long Hot Mask, την πρώτη θερμαινόμενη μάσκα μαλλιών που επανορθώνει ολοκληρωτικά το μήκος των μαλλιών.

Δες ακόμη: Η Beyonce είναι και επισήμως μελαχρινή. Στοπ.

Η μάσκα, στην ουσία, περιλαμβάνει μια καινοτόμο θεραπεία που χωρίζεται σε 2 μέρη: α)μια μάσκα εντατικής επανόρθωσης και β)ένα θερμαινόμενο σκουφάκι που έχει εμπνευστεί από επαγγελματικά μηχανήματα ατμού και είναι σαν κάνεις home spa για τα μαλλιά σου!

 

Θρέφει αμέσως τα μαλλιά,αφήνοντας τα απαλά, μεταξένια και πλήρως θεραπευμένα, ενώ παράλληλα, μειώνει τη φθορά στην επιφάνεια κατά 100%. Κι αυτό γιατί, η σύσταση της είναι εμπλουτισμένη με φυτική κερατίνη και καστορέλαιο για εντατική θρέψη στις ίνες των μαλλιών και ένα σκουφάκι με θερμαντικό λάδι που χρησιμοποιεί τα ισχυρά πλεονεκτήματα της θερμότητας για βαθιά φροντίδα και θρέψη.