ΜΑΛΛΙΑ

Η αλλαγή που θα ήθελε να κάνει κάθε καστανή στα μαλλιά της αυτή την άνοιξη

Υπάρχουν γυναίκες που βάφουν τα μαλλιά τους εδώ και χρόνια. Υπάρχουν γυναίκες που τολμούν μεγάλες αλλαγές (βλέπε από μελαχρινές γίνονται ξανθιές και τούμπαλιν) και υπάρχει και αυτή η κατήγορια γυναικών (εδώ σηκώνω χέρι εγώ) που δεν έχουν βάψει ποτέ τα μαλλιά τους αλλά δεν είναι αρνητικές και στο να δοκιμάσουν- ιδιαίτερα τώρα που ανοίγει ο καιρός- κάποια διακριτική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών τους χωρίς να ξεφύγουν από το φυσικό look τους.

 

Κι αν είσαι φυσική καστανομάλλα, τότε η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η Lea Michelle είναι σίγουρα από αυτές που θα σε βάλουν σε πειρασμό να ανοίξεις το κινητό σου και να κλείσεις ευθύς ραντεβού στο κομμωτήριο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Sunlight Brunette and a fresh length for this newlywed! @leamichele #NineZeroOne #901Girl #UsInCommon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki Lee | Hairstylist (@nikkilee901) στις

 

Η ηθοποιός αποφάσισε με τη βοήθεια της hairstylist Nikki Lee από το Nine Zero One κομμωτήριο να υιοθετήσει μία Sunlight Brunette απόχρωση, κάνοντας στην ουσία μερικά ξανοίγματα σε όλο το μήκος των μαλλιών της, σαν να έχουν ανοίξει φυσικά από τον ήλιο ενώ παράλληλα υιοθέτησε ένα πιο κοντό hairlook.

Sunkissed ανταύγειες; Εμείς μπήκαμε σε πειρασμό. Σου υποσχόμαστε να επανέλθουμε με περισσότερα hair expert tips ενόψει καλοκαιριού.