ΜΑΛΛΙΑ

Το πιο hot χρώμα μαλλιών για το 2019

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Διανύουμε τον πρώτο μήνα του 2019 και αυτή είναι η καταλληλότερη περίοδος για να ενημερωθούμε, να βάλουμε στο πρόγραμμα και φυσικά να δοκιμάσουμε νέες τάσεις στη beauty ρουτίνα μας. Κι αν βάφεις τα μαλλιά σου ή απλά είσαι έτοιμη για μία μεγάλη αλλαγή στο χρώμα τους, τότε αυτό το άρθρο θα σου δώσει το #colorinspo που χρειάζεσαι.

Σύμφωνα με πολλούς hair colorists τόσο οι κόκκινοι, όσο  και πιο χάλκινοι τόνοι θεωρούνται από τις πιο hot επιλογές για τα βαμμένα μαλλιά το 2019, με την τάση των #copperhair να  έχει το προβάδισμα.

 

Στην ουσία πρόκειται για το χρώμα του λιωμένου χαλκού που έρχεται να κονταροχτυπήσει τις ξανθές αλλά και σκούρες καστανές αποχρώσεις κάνοντας τη διαφορά σε ό,τι έχεις συνηθίσει στα μαλλιά σου μέχρι στιγμής.

 

Εκείνο που παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο είναι η λάμψη. Τα μαλλιά πρέπει να λάμπουν προκειμένου να φαίνονται υγιή, ανεξάρτητα από το χτένισμα που θα κάνεις. Το copper, δηλαδή το χάλκινο, είναι ένα λαμπερό χρώμα αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχνάς να τα ενυδατώνεις σωστά σε εβδομαδιαία βάση, πόσο μάλλον, τώρα το χειμώνα.

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Jordan Strauss/Invision/AP