ΜΑΛΛΙΑ

Η Beyoncé είναι και επισήμως μελαχρινή. Στοπ.

Max Becherer, File

Όταν μιλάμε για τα μαλλιά της Beyoncé δύο πράγματα μας έρχονται αμέσως στο νου. Η  signature honey blonde απόχρωσή της  και το πολύ μακρύ μήκος τους. Τον τελευταίο καιρό βέβαια, η Queen Bey φαίνεται πως έχει κάνει μια στροφή προς το πιο φυσικό, μελαχρινό χρώμα στα μαλλιά της, απαρνούμενη τόσο το ξανθό πλατινέ με το οποίο την είχαμε καμαρώσει πέρυσι τέτοια εποχή στην περιοδεία της, όσο και τη ζεστή καραμελένια απόχρωση που έχουμε αγαπήσει στα μαλλιά της.

Διάβασε ακόμη: Κυκλοφόρησε το νέο album της Beyonce και μπορείς να ενθουσιαστείς ελεύθερα

Και όχι, αυτή τη φορά δεν έκανε το ντεμπούτο της με το μελαχρινό hairlook στο κόκκινο χαλί κάποιου event, αλλά στον αγώνα μπάσκετ των Houston Rockets εναντίον των Golden State Warriors στο Houston.

AP Photo/Eric Christian Smith

AP Photo/Eric Christian Smith

Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι την εντόπισε παρέα με το σύζυγό της, Jay-Z μέσα στο γήπεδο, ενώ στις φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram διακρίναμε μερικές πιο ανοιχτές ανταύγειες στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού της.

AP Photo/Eric Christian Smith

AP Photo/Eric Christian Smith

Η ίδια δεν έδωσε credits στον hair colorist που επιμελήθηκε το μελαχρινό look της, αλλά πίσω από αυτή την αλλαγή προφανώς να βρίσκεται η επί χρόνια αγαπημένη της hair colorist, Rita Hazan.

 

Και το ερώτημα είναι: Ξανθιά ή μελαχρινή; Πώς  προτιμάς την Queen Bey;

 

Κεντρική Φωτογραφία: Max Becherer, File