ΜΑΛΛΙΑ

Έμπνευση για το ΣΚ: Το μακιγιάζ της Dakota Johnson

AP Photo/Francois Mori

Όταν είδαμε τη Selena Gomez πριν 3 περίπου χρόνια στο κόκκινο χαλί των American Music Awards να φορά κόκκινη σκιά στα μάτια της, σετάροντάς την τέλεια με το κόκκινο sequin φόρεμά της, μείναμε άφωνες με αυτή την επιλογή στο μακιγιάζ της.

Τα χρόνια πέρασαν, οι κόκκινες αποχρώσεις στα μάτια αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά makeup trends της σεζόν που τα είδαμε να κυριαρχούν στα catwalks μεγάλων σχεδιαστών όπως η Anna Sui, στις συλλογές μακιγιάζ αγαπημένων μας beauty brands όπως του οίκου Chanel αλλά και στο κόκκινο χαλί επίσημων events του Hollywood.

Κι αν ακόμη ψάχνεις μία αφορμή για να τη δοκιμάσεις σήμερα κιόλας στο μακιγιάζ των ματιών σου, τότε πρέπει να δεις το makeup look της Dakota Johnson στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας  Fifty Shades Freed που πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα στο Παρίσι.

A post shared by Kate Lee (@kateleemakeup) on

 

Με τη βοήθεια της makeup artist Kate Lee, η ηθοποιός πέτυχε ένα monochromatic makeup look, χρησιμοποιώντας παρόμοιες κόκκινες-βυσσινί αποχρώσεις στα μάτια και τα χείλη της, ενώ έπιασε τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό, χαλαρό ponytail.

 

Στην ουσία αυτό που έκανε η Dakota ήταν να περάσει με έναν παιχνιδιάρκο τρόπο την κόκκινη σκιά στο πάνω κινητό βλέφαρο των ματιών, ενώ στα χείλη άπλωσε ένα lip stain σε μία αντίστοιχη απόχρωση, για ένα πιο ρομαντικά αβίαστο αποτέλεσμα.

AP Photo/Francois Mori

AP Photo/Francois Mori

 

Κεντρική Φωτογραφία:AP Photo/Francois Mori