ΜΑΛΛΙΑ

Top 3: Τα λάδια μαλλιών που πρέπει να δοκιμάσεις

Τα hairtrends και αυτή τη σεζόν στηρίζουν τα φυσικά μαλλιά, γεμάτα υγεία. Κι αυτό προφανώς δεν έχει να κάνει μόνο με το κούρεμα αλλά και με την περιποίηση, η οποία είναι στο χέρι σου. Όπως συμβαίνει και στο πρόσωπο, έτσι και τα μαλλιά έχουν ανάγκες που αλλάζουν και εσύ πρέπει απλά να μπορείς να τις καταλάβεις για να τις καλύψεις.

Ωστόσο, είτε είσαι ξανθιά, είτε μελαχρινή, με κοντά ή μακριά μαλλιά, ξηρά ή λιπαρά, υπάρχει ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το μπάνιο σου και δεν είναι άλλο από το λάδι μαλλιών. Είναι αυτό που θα τα ενυδατώσει, θα τα προστατεύσει από τη θερμότητα αλλά και το styling και θα τα διατηρήσει λαμπερά και υγιή.

Εδώ σου έχω 3 από τα καλύτερα hair oils που κυκλοφορούν στην αγορά και πρέπει να δοκιμάσεις.

1. Kérastase Aura Botanica Essence D’eclat Hair Oil

Ένα λάδι για τα μαλλιά, εμπλουτισμένο με argan oil και έλαιο καρύδας. Δεν έχει σιλικόνη ή θειικά άλατα και εκτός από ενυδάτωση που διαρκεί έως και 48 ώρες, ελέγχει και το φριζάρισμα. Plus: η υπέροχη, διακριτική μυρωδιά και η απαλή αίσθηση που αφήνει στα μαλλιά.

2. Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil

Ένα μείγμα από έλαιο argan, macademia, γλυκό αμύγδαλο και σταφύλι. Όλα αυτά κλείνει μέσα του αυτό το πορτοκαλί μπουκάλι και θα κάνει τα μαλλιά σου λαμπερά, απαλά και ενυδατωμένα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε στεγνά ή νωπά μαλλιά για λάμψη ή προστασία αντίστοιχα.

3. L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil Extra Rich

Αυτό το λάδι μαλλιών είναι ικανό να αναγνωρίσει τις ανάγκες των μαλλιών σου και να προσαρμοστεί σε αυτές. Κι αυτό γίνεται χάρη στην δύναμη των 6 ελαίων από πολύτιμους ανθούς λουλουδιών. Επομένως, δεν μπορώ να σκεφτώ ένα λόγο που θα λείπει από τη συλλογή σου.

My tip: Μπορείς να έχεις ένα λάδι μαλλιών πάντα μαζί σου, αφού μπορεί να σε βοηθήσει όταν θες να βάλεις τα μαλλιά σου σε τάξη ή να κάνεις ένα απλό hairstyle.