ΜΑΛΛΙΑ

Η Εβελίνα Παπούλια έγινε πιο ξανθιά από ποτέ

NDP Photo Agency

Για κάποιο λόγο οι περισσότερες- τουλάχιστον εμείς εδώ, τα κορίτσια στο Ladylike- έχουμε ταυτίσει την Εβελίνα Παπούλια με την πυρόξανθη απόχρωση στα μαλλιά της. Γιατί μπορεί να τη γνωρίσαμε πλατινέ ξανθιά ως Μαρίνα Κουντουράτου, όμως τόσο η συμμετοχή της στο Μπρούσκο, όσο και τα μετέπειτα hairlooks της, ήταν αρκετά για να εντυπωθεί στο μυαλό μας ως ανοιχτή κοκκινομάλλα.

Ο Σεπτέμβρης όμως, είναι ο κατεξοχήν μήνας των αλλαγών. Πολλές διάσημες κυρίες της Ελληνικής showbiz έχουν διαβεί την πόρτα του κομμωτηρίου για να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό στα μαλλιά και φυσικά να επανορθώσουν τη φθορά τους από τον ήλιο, το αλάτι της θάλασσας, την υγρασία αλλά και τη ρίζα που έχει κατέβει  (αν έχεις βαμμένα μαλλιά, καταλαβαίνεις απόλυτα τι λεω). H Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Μπέττυ Μαγγίρα επέλεξαν βαθιές αφέλειες, η  Κατερίνα Καραβάτου ανανέωσε το καρέ και το χρώμα της, η Έλενα Παπαρίζου κουρεύτηκε και μας θύμισε το 2001 και τώρα, η Εβελίνα Παπούλια έρχεται να γίνει ακόμη πιο ξανθιά.

Διάβασε ακόμη: Ταλαιπωρημένα μαλλιά μετά το καλοκαίρι; Τα καλύτερα προϊόντα για να τους χαρίσεις τη χαμένη τους λάμψη

Η ηθοποιός που πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Alpha με τίτλο «Σπίτι είναι…» αποφάσισε να ανοίξει ακόμη πιο πολύ το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, υιοθετώντας μία ψυχρή ξανθιά σαντρέ απόχρωση που ταίριαζε τέλεια με την επιδερμίδα της.

Η ίδια μάλιστα ανέβασε μία selfie φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram από τη φωτογράφιση για τη νέα σειρά του Alpha.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP/Photo Agency