ΜΑΛΛΙΑ

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ως κοκκινομάλλα την έχεις δει; Ήρθε η ώρα

Δεν χρειάζεται να σου (ξανα)πούμε πόσο πολύ μας αρέσουν τα μαλλιά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Είναι υγιή και έχουν πάντα μία φυσική λάμψη και κίνηση, ικανά χαρακτηριστικά για να τα συγκαταλέγουμε σταθερά μέσα στα top των #hairgoals μας. Κι ενώ μια πρώτη γεύση ως ξανθιά και με καρέ- αν και με περούκα- μας έδωσε πριν κάμποσο καιρό, εμφανιζόμενη στη σκηνή του Madwalk, αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια και μοντέλο είπε να κάνει την ανατροπή δοκιμάζοντας μία πυρόξανθη απόχρωση στα μαλλιά της.

Ναι, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι #gingergirl και ιδού οι αποδείξεις- φωτογραφία που ανέβασε πριν λίγη ώρα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

View this post on Instagram

@panosphair #ginger

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) on

«Ginger» έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία στην οποία δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον hairstylist, που επιμελήθηκε το hairlook της, Πάνο Παπανδριανό.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να πούμε πως της πάει πολύ (αν πρόκειται για αληθινή αλλαγή και όχι περούκα) και αναρωτιόμαστε μήπως τα #gingerhair είναι η πιο δυνατή τάση της σεζόν; Εμείς πάντως την προσθέτουμε- σε περίπτωση που έκανε όντως τη μετάβαση προς το πυρόξανθο χρώμα- μέσα στα ginger girls της ελληνικής showbiz και σου θυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό με αφορμή την αλλαγή στα μαλλιά της Μαρίας Ηλιάκη είχαμε μιλήσει με το Νικόλα Βιλλιώτη προκειμένου να μάθουμε πόσο εύκολο είναι να γίνει μία γυναίκα από μελαχρινή/ ξανθιά κοκκινομάλλα και φυσικά τα  tips που πρέπει να ακολουθήσεις σε περίπτωση που έχεις υιοθετήσει μία χάλκινη απόχρωση στα μαλλιά σου.

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/ilianapapageorgiou