ΜΑΛΛΙΑ

Η Kendall Jenner έγινε ξανθιά. Σε ακούμε

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Από όλες τις αδερφές Kardashian, η Kendall Jenner, είναι ίσως αυτή που πειραματίζεται λιγότερο με το look της. Αποφεύγει τις υπερβολές στο μακιγιάζ της, ακολουθεί τον κανόνα του less is more και δεν την έχουμε δει συχνά να πειραματίζεται με τα μαλλιά της. Εκτός κι αν έχει να κάνει με τη δουλειά της. Εκεί γίνονται οι εξαιρέσεις. Γιατί μην ξεχνάς, πως η Kendall δηλώνει μοντέλο, έχει πάρει πολύ σοβαρά αυτό το ρόλο και στηρίζει το ρητό που λέει πως η τέχνη θέλει θυσίες (δεν είναι το μόντελινγκ τέχνη; σε ρωτώ).

Σε αντίθεση λοιπόν, με όλες αυτές τις διάσημες κυρίες που δεν έχουν θυσιάσει τόσα χρόνια ούτε εκατοστό από τα μαλλιά τους για τις ανάγκες κάποιου ρόλου ή και γενικά, η Kendall- φυσική μελαχρινή-  έκανε το ντεμπούτο της στο show του οίκου Burberry και τη Spring 2020 συλλογή που παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο, ξανθιά.

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Για την ακρίβεια, κατάξανθη. Κατάξανθη και αγνώριστη.

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Κι όπως καταλαβαίνεις εκτός από τη συλλογή που αποτελούσα μια ωδή στο γυναικείο φύλο, τα φλας των φωτογράφων άστραψαν στη θέα της ξανθιάς Kendall. Η ίδια μάλιστα, στο Instagram της μοιράστηκε με τους fans της το νέο της hairlook, που μάλλον πρόκειται για πραγματική αλλαγή και όχι για περούκα. (Κρατάμε ένα μικρό καλάθι βέβαια).

 

Ξανθιά ή μελαχρινή; Πώς προτιμάς την Kendall;  Πες μας τη γνώμη σου ελευθέρα, μπαίνοντας και ψηφίζοντας στο poll του Ladylike στο Instagram.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP