ΜΑΛΛΙΑ

Η Kim Kardashian με τις αφέλειες που πάντα θέλαμε

Instagram/kimkardashian

Σε αντίθεση με την αδερφή της, την Kylie, η Kim Kardashian δεν πειραματίζεται πολύ συχνά με τα μαλλιά της και όταν το κάνει, το μόνο σίγουρο είναι πως κάτι συμβαίνει. Στην παρούσα φάση πρόκειται για τον συνδυσμό ενός νέου λανσαρίσματος και της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Μετά την ανακοίνωση, λοιπόν, της κυκλοφορίας της Kylie Cosmetics Valentine Collection, η Kim αποφάσισε να λάνσάρει μία νέα σειρά κόκκινων κραγιόν με κρεμώδη υφή, ιδανική για την ημέρα, με ένα νέο hairlook.

 

Στη φωτογράφιση που έκανε για τη νέα της καμπάνια η Kim δεν πόζαρε με τα μακριά πλούσια μαλλιά της, αλλά με ένα κοντό καρέ και βαθειές αφέλειες, προκαλώντας μία μικρή αναστάτωση στους θαυμαστές της και σ’ εμάς, δεν σου κρύβουμε. Γιατί σκεφτόμαστε μια αλλαγή στα μαλλιά μας, μας αρέσουν οι αφέλειες γενικά και ειδικότερα οι βαθιές αφέλειες όπως αυτές της Kim.

 

Επίσης, δεν ήταν μόνο οι αφέλειες, αλλά και η νέα σοκολατένια απόχρωση στα μαλλιά της που έκανε τη διαφορά στο hairlook της και μας άρεσε πολύ.

 

Πριν τη συγχαρούμε βέβαια, για το νέο της hairlook, θα πρέπει να σε προειδοποιήσουμε πως μάλλον πρόκειται για περούκα που απλά υιοθέτησε για τις ανάγκες της φωτογράφισης. Πάραυτα, το #hairinspo παραμένει και εμείς το σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά.

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/kimkardashian