ΜΑΛΛΙΑ

Η Kim Kardashian μόλις έβαψε τα μαλλιά της στην πιο cool καστανή απόχρωση

Photo by Danny Moloshok/Invision for the Television Academy/AP Images

Σκέφτεσαι να κάνεις κάποια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου αλλά ακόμη δεν ξέρεις προς τα πού να κινηθείς; Είσαι ξανθιά και έχεις πάρει τη μεγάλη απόφαση να τα σκουρύνεις, επιστρέφοντας σε ένα πιο ζεστό χρώμα που θα κολακεύει την επιδερμίδα σου; Είσαι καστανή ή ακόμη και μελαχρινή αλλά δεν ξέρεις πώς να «φωτίσεις» διακριτικά το hairlook σου;  Δες την τελευταία αλλαγή στα μαλλιά της Kim Kardashian.

Δες ακόμη: Αν ψάχνεις το τέλειο καστανό με ανταύγειες, έχουμε τις καλύτερες προτάσεις

Γιατί η Kim το πήρε απόφαση κι αν μη τι άλλο γι΄αυτή τη σεζόν είπε να ξεφύγει από το κλασικό δίπολο: μαύρο ή ξανθό πλατινέ, υιοθετώντας μία τέλεια καστανή απόχρωση.

 

Με τη  βοήθεια του hairstylist Chris Appleton, η γνωστή τηλεπερσόνα είπε το «ναι» σε ένα ψυχρό καστανό σοκολατί χρώμα με αρκετά highlights στο κάτω μέρος, που ταίριαζε άψογα με τον τόνο την επιδερμίδα της.

«Autumn hair color Cool Chocolate brown» έγραψε χαρακτηριστικά ο Chris κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Kim να γίνεται καστανή. Σου θυμίζω, τον Ιούλιο, την είδαμε με μία παρόμοια απόχρωση, έχοντας όμως τότε, ένα μακρύ καρέ.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Danny Moloshok/Invision for the Television Academy/AP Images