ΜΑΛΛΙΑ

Ariana Grande – Jennifer Lopez: Άλλαξαν τα μαλλιά τους, υιοθετώντας την απόλυτη τάση της σεζόν

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Από τη μία, δε θέλεις να χάσεις εκατοστό από τα μακριά μαλλιά σου. Από την άλλη, είσαι εδώ και καιρό αποφασισμένη για μία αλλαγή στο hairlook σου. Δεν είσαι η μόνη. Η Jennifer Lopez και η Ariana Grande σου ανοίγουν το δρόμο- aka σου δίνουν μία ακόμη αφορμή- για να πεις το μεγάλο ναι στις αφέλειες. Θέλεις ότι και οι δύο εμπιστεύονται τον ίδιο hairstylist, aka τον Chris Appleton, θέλεις πως οι αφέλειες είναι πάντοτε μέσα στα πιο hot hair trend και μέσα σε δύο εβδομάδες είδαμε και τις δύο διάσημες κυρίες να κόβουν αφέλειες στο μπροστινό μέρος των μαλλιών τους.

Πρώτα η Jennifer Lopez, εμφανίστηκε με curtain bangs (aka πολύ μακριές και βαθιές αφέλειες) που πλαισίωναν το πρόσωπό της. «Ποιος θέλει αφέλειες; Το κλειδί είναι να χωρίζεις σωστά τα μαλλιά σου και οι αφέλειες να αγκαλιάσουν το πρόσωπό σου» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Chris κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

 

Με δύο μέρες διαφορά, η Ariana έκανε δυναμικά και εκείνη την εμφάνισή της με πιο κοντές- σχεδόν baby αφέλειες. Παρόλα αυτά, εμείς για το συγκεκριμένο look κρατάμε τις επιφυλάξεις μας γιατί η Ariana δεν μας έχεις συνηθίσει σε τέτοιες αλλαγές.

 

Ίσως πριν τις κόψει πραγματικά να δοκίμασε να φορέσει ψεύτικες αφέλειες με κλιπ. Σε κάθε περίπτωση, της πηγαίνουν πολύ και ξεφεύγουν από το signature χτένισμά της.

JLo ή Ariana; Πώς σου φαίνονται οι αφέλειες;

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Jordan Strauss/Invision/AP