ΜΑΛΛΙΑ

Η Μαρία Μενούνος έκανε την πιο ανατρεπτική αλλαγή στα μαλλιά της

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Το φθινόπωρο είναι η εποχή των αλλαγών. Είναι η εποχή που κατά γενική ομολογία οι περισσότερες γυναίκες θέλουμε μία ανανέωση στο look μας, πόσο μάλλον στα μαλλιά μας. Γιατί το καλοκαίρι πέρασε, γιατί θέλουμε κάτι διαφορετικό, γιατί το έχουμε πάρει απόφαση βρε αδερφέ. Και ψάχνεις για αποδείξεις και ονόματα θα σου πω να δεις τις αφέλειες της Rihanna και της Liv Tyler, το νέο σοκολατί χρώμα στα μαλλιά της Kim Kardashian, το κοντό καρέ της Monica Bellucci, αλλά και τα πολύ μακριά μαλλιά της Katie Holmes. Πρόσφατα στη λίστα, ήρθε να προστεθεί και η Μαρία Μενούνος.

Δες ακόμη: Η Rihanna έκανε το κούρεμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και κλείσαμε ραντεβού για το κομμωτήριο

Η  Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια αποφάσισε να αποχωριστεί το καστανόξανθο χρώμα στα μαλλιά της, υιοθετώντας μία ανοιχτή ροζ απόχρωση. Για ακόμη μία φορά, υπεύθυνος για την αλλαγή ήταν ο καλός της φίλος και κουμπάρος, Δημήτρης Γιαννέτος.

«Go PINK or go Home! Who’s into this pink hair lately? Leave a comment @mariamenounos looks preety cool in pink this afternoon in LOS Angeles!» σχολίασε χαρακτηριστικά κάτω από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram με τη Μαρία να δείχνει πολύ ενθουσιασμένη.

Δες ακόμη: Αποκλειστικό: Ο Έλληνας hairstylist που επιμελήθηκε το πιο ιδιαίτερο χτένισμα στα Emmys μάς δίνει όλες τις λεπτομέρειες

Δεν είμαι σίγουρη αν πρόκειται για πραγματική αλλαγή ή κάποια περούκα, αλλά με βεβαιότητα μπορώ να πω πως είναι η πιο extreme αλλαγή που έχουμε δει να κάνει η Μαρία στα μαλλιά της. Τι λες;

 

Κεντρική Φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP