ΜΑΛΛΙΑ

Η Michelle Obama εμφανίστηκε με τα φυσικά σγουρά μαλλιά της και είναι υπέροχη

Amy Harris/Invision/AP

Η αλήθεια είναι πως όσο έμενε στο Λευκό Οίκο, μας είχε συνηθίσει σε πιο formal επίσημες εμφανίσεις. Και δεν ήταν μόνο οι midi φούστες, τα elegant jackets και τα φορέματα, ήταν οι sleek μπούκλες  ή κομψά updos που επέλεγε πάντα για τα μαλλιά της με αποτέλεσμα να μην την έχουμε δει σπάνιες φορές (ή έστω να μην τη θυμόμαστε) με το φυσικό της hairlook. Ο καιρός πέρασε, η θητεία του Barack Obama τελείωσε και η  Michelle Obama φαίνεται να έχει «ελευθερωθεί» ακόμη πιο πολύ από τους άτυπους κανόνες που επέβαλε η θέση της.

Απόδειξη; Η τελευταία της εμφάνιση στο Essence Festival στη Νέα Ορλεάνη όπου έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Gayle King. Η πρώην Πρώτη Κυρία της Αμερικής, εμφανίστηκε φορώντας μια ολόσωμη navy blue φόρμα γεμάτη παγέτες, ενώ τη διαφορά έκανε τόσο το φυσικό σγουρό της hairlook όσο και τα ξανθά ombré highlights που έκανε για το καλοκαίρι.

Photo by Amy Harris/Invision/AP

Amy Harris/Invision/AP

Το νέο της hairlook επιμελήθηκε η hairstylist Yene Damtew, η οποία έδωσε ένα πιο καλοκαιρινό αέρα στο hairlook σου.

Κι ενώ δεν είναι η πρώτη φορά, που βλέπουμε τη Michelle να κάνει κάποια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της, είναι ίσως η πιο μεγάλη αλλαγή που την έχουμε δει να κάνει το τελευταίο διάστημα στα μαλλιά της.

Photo by Amy Harris/Invision/AP

Amy Harris/Invision/AP

 

Κεντρική Φωτογραφία: Amy Harris/Invision/AP