ΜΑΛΛΙΑ

Παντρεύεσαι το φθινόπωρο; 10 νυφικά χτενίσματα για να πάρεις ιδέες

Imaxtree

Είπες όχι το καλοκαίρι γιατί η ζέστη πολλή,  η υγρασία το ίδιο και γενικά η επιλογή να παντρευτείς δίπλα στο κύμα δεν ήταν αυτή που είχες ονειρευτεί. Το χειμώνα από την άλλη πλευρά, το κρύο είναι τσουχτερό (πώς θα αντέξεις εκτός εκκλησίας  μόνο με το νυφικό;) και την άνοιξη σε πιάνουν οι αλλεργίες σου. Το φθινόπωρο είναι η εποχή σου. 

Οι μέρες πλησιάζουν και δεν είναι μόνο η επιλογή του νυφικού, των παπουτσιών ή το μακιγιάζ σου- είπα αυτά που είναι πρώτα στη λίστα- το χτένισμά σου θέλει κι αυτό ψάξιμο. Τι ταιριάζει στο στιλ σου, στον τύπο των μαλλιών σου, την προσωπικότητά σου, την εποχή; Είμαστε εδώ για εσένα.

Ένα έξυπνο tip  αν έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και θέλεις να διαφοροποιηθείς, τα αξεσουάρ μαλλιών. Είναι αυτά που μπορεί να σε κάνουν να κλέψεις την παράσταση και να λάμψεις την ωραιότερη μέρα της ζωής σου, ακόμη κι αν το χτένισμά σου δεν είναι super εντυπωσιακό. Το πιο hot αξεσουάρ μαλλιών του φετινού φθινοπώρου; Οι πέρλες φυσικά, είτε ως headband, είτε σε hair clips. Τι λες;

Διάβασε ακόμη: Αυτά είναι τα πιο iconic νυφικά beauty looks όλων των εποχών

Bohο Fall Queen

Πες το ναι με μερικές πέρλες

Μισά- μισά

Κότσος

Χαμηλό ponytail

 

Πλεξούδα

To headband το σωστό, το τίμιο

Σχεδόν Δούκισσα

Χαλαρά waves

Messy Bun

Κεντρική Φωτογραφία: Imaxtree