ΜΑΛΛΙΑ

Rose Gold Hair: 7 φορές που τα ζηλέψαμε

Rose gold ή αλλιώς ροζ χρυσό: Μία από τις τελευταίες τάσεις που είδαμε πρώτοι στα κοσμήματα και επακτάθηκαν στη διακόσμηση, στο outfit, στο nail art, ακόμη και στα μαλλιά. Κι αν έχεις διάθεση για πειραματισμούς και λίγη τρέλα στο hairlook σου, τότε αυτή η ροζ χρυσή απόχρωση θα βάλει μία πιο fun, μοντέρνα πινελιά στη συνηθισμένη -μέχρι στιγμής- hair ρουτίνα σου. 

Είτε επιλέξεις ένα total rose gold αποτέλεσμα, είτε highlights που να ξεκινούν από τη μέση περίπου του μήκους των μαλλιών σου, ακόμη και ombre, σίγουρα το αποτέλεσμα δεν θα περάσει απαρατήρητο. Εξάλλου, δεν είναι λίγες οι διάσημες κυρίες που κατά καιρούς έχουμε δει να λένε το μεγάλο «ναι» σε αυτή την αλλαγή.

Όσο για το ποιες γυναίκες μπορούν να το δοκιμάσουν; Όπως αναφέρουν αρκετοί hairstylists, η rose gold απόχρωση είναι πιο εύκολο να αναδειχτεί αν έχεις ήδη μία ξανθιά βάση. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως οι καστανές δεν μπορούν να πετύχουν ένα εξίσου εντυπωσιακό rose gold hairlook επιλέγοντας πιο σκούρες, ζεστές αποχρώσεις του ροζ. Εμείς βάζουμε την έμπνευση, εσύ αποθήκευσε το look που σου αρέσει περισσότερο και συμβουλεύσου τη γνώμη του κομμωτή σου.

In total rose gold hair mood

Ροζ και Χρυσές ανταύγειες που δένουν όμορφα

Η rose gold απόχρωση δείχνει τέλεια ακόμη και στο καρέ

Αν έχεις ξανθιά βάση, δες το παρακάτω hairlook

Rose gold highlights

Κρατώντας πιο σκούρες τις ρίζες

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το rose gold ombre εφέ;

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/maneaddicts