ΜΑΛΛΙΑ

Η Sophie Turner είπε “ναι” στις αφέλειες. Μήπως να το ξανασκεφτείς;

Charles Sykes/Invision/AP

Από όταν γνωρίσαμε τη Sophie Turner, στο πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν του Game of Thrones (στο οποίο ακόμα δυσκολευόμαστε να πούμε αντίο) μέχρι και σήμερα, το χρώμα των μαλλιών της μπορεί να άλλαξε  παραπάνω από μία φορές αλλά το κούρεμά της έμεινε σταθερό στο πέρασμα των χρόνων. Με το GoT να ανήκει στο παρελθόν και το νέο κεφάλαιο τόσο της προσωπικής της ζωής (μόλις παντρεύτηκε με τον Joe Jonas) όσο και της επαγγελματικής, άγραφο μπροστά της η Sophie Turner είπε να το τολμήσει κι αυτό.

Δες κι αυτό: 9 διαφορετικά είδη καρέ για να διαλέξεις το επόμενο κούρεμά σου

 

Κατά τη διάρκεια της προώθησης της ταινίας X- Men: Dark Phoenix στο Λονδίνο, η Sophie Turner αποφάσισε να κουρέψει αφέλειες. Γιατί ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποχαιρετίσεις έναν χαρακτήρα τόσο έντονο όσο η Sansa Stark τον οποίο η Sophie έπαιζε σχεδόν τη μισή ζωή της, από τις αφέλειες; Η Sophie Turner λάνσαρε το νέο της χτένισμα μέσα από τον λογαριασμό του hair stylist Christian Wood στο Instagram. Η μόνη μας απορία είναι: Είναι αληθινές οι αφέλειες ή θα την πατήσουμε όπως με τη Charlize Theron που κάποτε φόρεσε ψεύτικες baby bangs και τρέλανε κόσμο;

 

Από την άλλη οι αφέλειες είναι τάση στο Hollywood πιο πολύ από ποτέ. Τελευταία η Milley Cyrus κούρεψε αφέλειες ακούγοντας τη γνώμη της hairstylisth Sally Hershberger και τις έκοψε ακόμα πιο κοντές πριν το Met Gala. Επίσης η Jessica Chastain που συμπρωταγωνιστεί με την Sophie Turner στη νέα της ταινία, ακολούθησε την τάση. Όπως κι αν έχει θα μάθουμε κάποια στιγμή αν πρόκειται για extension ή όχι. Ως τότε απλά παραδεχόμαστε ότι είναι μια κούκλα και με αφέλειες.

 

Κεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP