ΜΑΛΛΙΑ

3 πλεξούδες σε 1 κοτσίδα γίνεται; Ναι, και είναι πιο εύκολο απ’ ό,τι νομίζεις

Καλωσήρθες στο club των ponytail girls. Όλων εμάς, που δεν διανοούμαστε να κυκλοφορήσουμε με τα μαλλιά μας λυτά στους ώμους για περισσότερο από 10 ώρες μέσα στη μέρα (οι 7-8 είναι ώρες ύπνου, οπότε κάνε την αφαίρεση) ή να σπαταλήσουμε άπειρες ώρες μπροστά στον καθρέφτη για να φτιάξουμε ένα περίτεχνο χτένισμα. Παρ' όλα αυτά, το καλοκαίρι είναι το ιδανικό timing για άπειρους πειραματισμούς στη beauty ρουτίνα μας και τα μαλλιά μας είναι μέσα σε αυτή.

Όχι- σε προλαβαίνω- δεν αλλάζω στρατόπεδο, απλά σε προ(σ)καλώ να δοκιμάσεις ένα διαφορετικό τύπο ponytail. Κι αν δοκίμασες όλες τις εκδοχές που σου είχαμε δείξει πριν λίγο καιρό σε αυτή εδώ τη στήλη, τότε ήρθε η στιγμή να πειραματιστείς με ένα 3 σε 1 ponytail- aka μια κοτσίδα στην οποία μπορείς να συνδυάσεις 3 διαφορετικά είδη πλεξούδας (την κλασική, τη γαλλική και την πλεξούδα ψαροκόκκαλο).

Σου ακούγεται βουνό; Μην πτοείσαι! Μιλώντας ως γνήσιο ponytail θα σου πω πως όχι μόνο δεν είναι αλλά μπορείς να το πετύχεις μόνη σου ή έστω με τη βοήθεια μιας φίλης σου. Βασική, βέβαια, προυπόθεση είναι να ξέρεις να κάνεις αυτά τα τρία είδη πλεξούδας. Για τα υπόλοιπα δες το παρακάτω video.

A post shared by Mane Addicts (@maneaddicts) on

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/flohairstylist