ΜΑΛΛΙΑ

Αυτό είναι το πιο εύκολο νυφικό χτένισμα: Σινιόν σε 4 απλά βήματα

Η ωραιότερη μέρα της ζωής σου πλησιάζει και έχεις επιλέξει- δικαίωμά σου- να είσαι από τις πιο εναλλακτικές νύφες του καλοκαιριού. Θέλεις να ξεφύγεις από τους κότσους - υπερπαραγωγή αλλά και από τις άπειρες ώρες προετοιμασίας που έναν εκνευρισμό στον δημιουργούν, σκεφτόμενη πως ο γαμπρός και οι κολλητές αράζουν στην παραλία. Από την άλλη, θέλεις να έχεις τέλεια μαλλιά που να ταιριάζουν με το υπόλοιπο wedding look σου.

Σε καταλαβαίνουμε, τα έχουμε περάσει. Θέλεις κάτι κομψό, εύκολο και το βασικότερο γρήγορο για τα μαλλιά σου, όπως το παρακάτω sleek χαμηλό σινιόν.

Δες ακόμη: Τα σαμπουάν που χρειάζεσαι για να μην κιτρινίσει το ξανθό σου

 

Σε αντίθεση με όσα φαντάζεσαι, όχι δεν χρειάστηκαν άπειρες ώρες, ούτε αμέτρητα εργαλεία ή προϊόντα hairstyling για να το πετύχεις. Τέσσερα βήματα αρκούν, όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία.

Ξεκινάς έχοντας μία ίσια sleek βάση στα μαλλιά σου (και μακρύ μήκος). Αν έχεις φυσικά ίσια μαλλιά είσαι τυχερή. Αν όχι, μπορείς να τα ισιώσεις αρχικά με μία πρέσα. Στη συνέχεια πιάσε τα σε ένα χαμηλό μισοτελειωμένο  ponytail, όπως βλέπεις στη φωτογραφία. Στερέωσε τον «κόμπο» που δημιουργήθηκε με μερικά τσιμπιδάκια και στη συνέχεια αφού γυρίσεις την κοτσίδα γύρω από τον εαυτό της κάνοντας twist, στερέωσε με ένα μικρό διάφανο λαστιχάκι, ένα- δύο εκατοστά πριν από το τέλος. Τελευταίο βήμα; Τύλιξε την κοτσίδα γύρω από τη βάση της και στερέωσε με τσιμπιδάκια και φουρκέτες, όπως βλέπεις στη φωτογραφία. 

Plus: Εκτός από πολύ κομψό, το συγκεκριμένο σινιόν μπορεί α) να σε «σώσει» από την υγρασία και έντονο φριζάρισμα και β) να συνδυαστεί τέλεια με ένα όμορφο αξεσουάρ μαλλιών.

 

Κεντρική Φωτογραφία:Instagram/ tonyastylist