ΜΑΛΛΙΑ

Get the look: Τον κότσο της Sarah Hyland μπορείς να τον κάνεις μόνη σου

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Μπορεί το κόκκινο χαλί των Critics' Choice Awards να μην είχε τόσο εντυπωσιακά χτενίσματα όσο αυτό των Χρυσών Σφαιρών, όμως, δεν θα μπορούσαμε να μην περάσουμε από το beauty μικροσκόπιό μας, τον εντυπωσιακό κότσο της Sarah Hyland.

Η ηθοποιός επέλεξε μία all time classic επιλογή για το κόκκινο χαλί δίνοντάς μας το κατάλληλο #hairinspo για αντίστοιχες δικές περιστάσεις. Κι αν νομίζεις πως για να πετύχεις τον συγκεκριμένο κότσο χρειάζεται να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο, κάνεις λάθος. Βρήκαμε τον τρόπο να τα καταφέρεις μόνη σου από το σπίτι με βασική προϋπόθεση βέβαια, να ξέρεις να κάνεις πλεξούδες ή ακόμη καλύτερα πλεξούδες- ψαροκόκκαλο. Γιατί ο συγκεκριμένος κότσος δεν είναι ένα απλό ballerina bun, αλλά ένας κότσος ψαροκόκκαλο.

A post shared by Hrush Achemyan (@styledbyhrush) on

 

Όπως θα δεις κλικάροντας διαδοχικά στις παρακάτω φωτογραφίες από τον Insta λογαριασμό του Popsugarbeauty, ο  celebrity hairstylist Ryan Richman έπιασε τα μαλλιά της Sarah σε δύο μακριές πλεξούδες ψαροκόκαλο- προφανώς χρησιμοποίησε extensions ή τρέσα για extra μήκος- με την ίδια κοινή βάση, χαμηλά στο ύψος του αυχένα.

 

Στη συνέχεια γύρισε την κάθε μία πλεξούδα γύρω από τη βάση του ponytail, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αυτό το χαμηλό σινιόν.

 

Tip#1: Ψέκασε με τη λακ για πιο σταθερό αποτέλεσμα

Tip #2: Κάνε τη χωρίστρα σου στο πλάι, όπως η Sarah

 

Κεντρική Φωτογραφία:Photo by Jordan Strauss/Invision/AP