ΜΑΛΛΙΑ

O boho κότσος που γίνεται σε ένα λεπτό. Δεν υπερβάλλω

Έχουμε ξαναπεί πως σίγουρα οι επιλογές στα χτενίσματα ιδιαίτερα αν έχεις μακριά μαλλιά είναι σαφώς περισσότερες, απ' ό,τι αν είχες κοντά, αγορίστικα. Παρ' όλα αυτά, λίγες από εμάς- μιλώ ως μακρυμαλλούσα- θα μπούμε στη διαδικασία να πειραματιστούμε σε καθημερινή βάση με κάτι παραπάνω από ένα απλό ponytail ή ένα πιάσιμο των μαλλιών μας σε μισά-μισά. Σωστά;

Από την άλλη, μία ματιά στο λογαριασμό beyondtheponytail στο Instagram θα σε πείσει πως ακόμη και τα πιο περίτεχνα χτενίσματα γίνονται  πολύ πιο εύκολα και γρήγορα απ’ όσο φαντάζεσαι. Στο στόχαστρό μας, αυτή την εβδομάδα ο αυτός ο boho-messy χαμηλός κότσος που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη στη χαλαρή απογευματινή σου βόλτα, ένα πρωινό στη δουλειά ή ακόμη κι αν είσαι καλεσμένη σε γάμο.

 

Τα βήματα απλά. Πιάνεις το μεγαλύτερο μέρος των μαλλιών σου σε μία χαμηλή σχετικά κοτσίδα (αφήνεις μία τούφα στα δεξιά και μία στα αριστερά)  και πριν τυλίξεις το λασταχάκι για τελευταία φορά, δημιουργείς ένα μισό κότσο. Με τα δάχτυλά σου τον ανοίγεις για να  δώσεις περισσότερο όγκο και τυλίγεις το υπόλοιπο μέρος των μαλλιών σου οριζόντια, γύρω από τον κότσο. Στο τέλος, στερεώνεις με τσιμπιδάκια τα τμήματα δεξιά και αριστερά. Πάτα play στο παρακάτω βίντεο και δες βήμα- βήμα όλη τη διαδικασία.