ΜΑΛΛΙΑ

Το χτένισμα που θα κάνουμε αυτό το σαββατοκύριακο για να υποδεχθούμε τον Δεκέμβρη

Το σαββατοκύριακο ξεκινά σε λίγες ώρες και μαζί με αυτό και ο Δεκέμβριος. Ένας καινούργιος μήνας, ίσως ο πιο glam μήνας τους έτους. Γιατί μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα, το νέο έτος, τις γιορτές, την άδεια, τα δώρα του Άγιου Βασίλη, τις πιο glam εμφανίσεις. Τι καλύτερο λοιπόν, να ξεκινήσεις το ΣΚ και το νέο μήνα με ένα εντυπωσιακό χτένισμα; Ένα χτένισμα, που θα σε κάνει να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, θα αναβαθμίσει το look σου και -γιατί όχι- να το δοκιμάσεις σε πιο γιορτινές περιστάσεις;  

Όχι, δεν σου ζητάω να κάτσεις με τις ώρες μπροστά στον καθρέφτη, ούτε να παιδευτείς για κανένα λόγο. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πατήσεις play στο παρακάτω βίντεο και να ακολουθήσεις βήμα-βήμα τις οδηγίες.

Στην ουσία αυτό που πρέπει να κάνεις σε πρώτη φάση είναι αφού χτενίσεις τα μαλλιά σου να τα χωρίσεις κάθετα σε δύο μέρη και να κάνεις δύο ανάποδες γαλλικές πλεξούδες, ξεκινώντας από την κορυφή. Στο τέλος, στερέωσε με ένα λαστιχάκι και με τα δάχτυλά σου ανοιξέ τες, δίνοντάς τους περισσότερο όγκο. Ψέκασε με τη λακ και ένωσε τα δύο τμήματα μαλλιών σε ένα κάνοντας twist. Είσαι έτοιμη!