ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Nude nails: 9 βερνίκια για να υιοθετήσεις την πιο chic τάση στο καλοκαιρινό μανικιούρ

Αν στην ερώτηση nude ή κόκκινο μανικιούρ, η ζυγαριά γέρνει ξεκάθαρα προς το πρώτο, τότε αυτό το άρθρο έρχεται να σε δικαιώσει και να επιβραβεύσει αυτή την επιλογή σου. Βλέπεις, οι nude αποχρώσεις δεν έχουν εποχή, είναι εξίσου hot τόσο το χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι, ενώ μπορούν να συνδυαστούν σε κάθε περίσταση και με κάθε outfit. Το καλύτερο; Κάνουν τα δάχτυλα να δείχνουν πιο περιποιημένα και μακριά (ακόμη και τα πιο κοντά), ενώ κολακεύουν όλες τις αποχρώσεις επιδερμίδας -από τις πιο λευκές μέχρι και τις πιο bronze που έχουμε στο τέλος συνήθως, του καλοκαιριού.

Plus: Τα nude χρώματα είναι αυτά που επιλέγουν παραδοσιακά πολλές διάσημες κυρίες του Hollywood αλλά και γαλαζοαίματες (θυμίσου το πριγκιπικό διάφανο ροζ- nude μανικιούρ της Meghan Markle στο γάμο της), ενώ τα έχουμε δει ως πρόταση στα fashion shows πολλών οίκων Μόδας. Και ναι, το «γυμνό μανικιούρ» aka αυτό που δείχνει πολύ φυσικό, έως άβαφο είναι αυτό αγαπάμε και ξεχωρίζουμε και εμείς κάθε καλοκαίρι, θεωρώντας το ως το πιο chic summer μανικιούρ.

 

Φυσικά, η αναζήτηση του τέλειου nude δεν είναι εύκολη υπόθεση, αν αναλογιστείς πως υπάρχει το nude ροζ, το nude της άμμου, το nude με πιο ροδακινί βάση, το nude που πηγαίνει προς το κίτρινο αλλά και διάφορα φινιρίσματα στα βερνίκια όπως ματ, πιο ιριδίζοντα, πιο sheer. Γι’ αυτό το λόγο, εμείς ετοιμάσαμε την παρακάτω λίστα με τα αγαπημένα μας nudse βερνίκια για το φετινό καλοκαίρι.

Δες ακόμη: Η Kaia Gerber με το πιο κοντό καρέ που την έχουμε δει ποτέ

Essie Gel Couture στην απόχρωση of corset gel couture

 

OPI  Infinite Shine Long- Wear στην απόχρωση Tiramisu for Two

 

Sephora Collection Color Hit στην απόχρωση 179 Flirting game

 

Korres Gel Effect Nail Colour στην απόχρωση 32 Coconut Sand

 

Erre Due Nail Lacquer Pro Gel στην απόχρωση 514 Don’t Be Shy

 

Dust + Cream Nude Collection στην απόχρωση 709 Forever Young

 

YSL La Laque Couture στην απόχρωση 22 Beige Léger

 

Orly Vernis στην απόχρωση  Snuggle Up

 

Dior Vernis στην απόχρωση 413 Grège

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/opi