ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Πρέπει να δεις οπωσδήποτε το χτένισμα της Marion Cotillard από την πίσω πλευρά

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Κομψή και ενίοτε ανατρεπτική, η Marion Cottilard είναι από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς και από τις γυναίκες που θαυμάζουμε για το στιλ και το beauty look τους. Ξέρει να κρατά τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από την προσωπική της ζωή και αυτός είναι ο λόγος που σπάνια ο φακός των παπαράτσι την έχει απαθανατίσει εκτός από το κόκκινο χαλί κάποιας κινηματογραφικής πρεμιέρας. Η Γαλλίδα ηθοποιός βρέθηκε στο Metiers D'Art Show Pre-fall 2019 της Chanel που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Museum of Art στη Νέα Υόρκη και για ακόμη μία φορά, δε μας απογοήτευσε.

Γιατί δεν ήταν μόνο το ασπρόμαυρο Chanel κοστούμι με την εκπληκτική ζώνη που τόνιζε τη μέση της ή το μίνιμαλ λαμπερό μακιγιάζ της, ήταν το χτένισμά της που δεν περιμέναμε να κάνει τη διαφορά.

 

Με τη βοήθεια του celebrity hairstylist Adir Abergel, που μεταξύ άλλων επιμελείται το hairlook πολλών διάσημων κυριών του Hollywood (βλέπε Sienna Miller, Jessica Biel, Amber Heard κλπ) η Marion έπιασε αρχικά τα μαλλιά της μισά-μισά αφήνοντας μία χωρίστρα στη μέση στο μπροστινό μέρος και στη συνέχεια δημιούργησε με μερικές τούφες μία κλασική γαλλική πλεξούδα μέχρι τις άκρες των μαλλιών της. Στο τέλος, έπιασε πολύ χαλαρά το τελείωμα της πλεξούδας με το υπόλοιπο τμήμα των μαλλιών της.

 

Μάλιστα, ο διάσημος hairstylist στα stories του στο Instagram έδειξε βήμα βήμα πώς πέτυχε το συγκεκριμένο χτένισμα, που αν με ρωτάς, βρίσκω πολύ αριστοκρατικό και κομψό. Βέβαια είναι και η Marion υπέροχη, ας μην το ξεχνάμε αυτό.

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Evan Agostini/Invision/AP

 

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP