ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

5 μάσκες προσώπου κάτω από 5 ευρώ

Το έχουμε πει πολλές φορές. Δε χρειάζεται να ξοδέψεις μία περιουσία για τη beauty ρουτίνα σου. Αυτό από την άλλη πλευρά, βέβαια, δε σημαίνει πως πρέπει να κάνεις εκπτώσεις στην ποιότητα των καλλυντικών και γενικότερα των προϊόντων που χρησιμοποιείς. Γι αυτό το λόγο, αποφασίσαμε και συγκεντρώσαμε στην παρακάτω λίστα 5 μάσκες προσώπου κάτω από τα 5 ευρώ.

Apivita Express Beauty Pink Clay (1,76€)

 

Μάσκα προσώπου για απαλό καθαρισμό με ροζ άργιλο, καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα και μειώνει την όψη των πόρων, διατηρώντας τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας και αφήνοντας αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας με εκχύλισμα τριαντάφυλλου, χαμομήλι, ελληνικό θυμαρίσιο μέλι, καλέντουλα και πρωτεΐνες σιταριού. Plus: Το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο ενυδατώνει και τονώνει την επιδερμίδα.

Garnier Skin Active Charcoal Tissue Mask (1,20€)

 

Καθαρίζει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την λαμπερή και απαλή, ενώ παράλληλα, συσφίγγει τους πόρους προσφέροντας μία αίσθηση απόλυτης καθαριότητας και ενυδάτωσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε ευαίσθητες επιδερμίδες. Άφησέ τη να δράσει για 15′ και μετά αφαίρεσε, τραβώντας από τις άκρες.

Sephora Collection Rubber Mask Kiwi (3,95€)

 

Είσαι έτοιμη να φτιάξεις τη δική σου χρωματιστή  μάσκα μέσα σε 1 λεπτό; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναμείξεις σε ένα μικρό δοχείο τη μάσκα που έχει τη μορφή πούδρας με λίγο νερό και να ανακατέψεις μέχρι να αποκτήσει μία ομοιόμορφη ελαστική υφή. Εφάρμοσε μια πλούσια στρώση στην επιδερμίδα σου, άφησε τη μάσκα να στεγνώσει και αφαίρεσέ τη τραβώντας την προσεκτικά για να αποκαλύψεις μια πιο καθαρή και φωτεινή επιδερμίδα.

Too Cool For School Egg Mousse Pack (4,65€)

 

Ήπια θρεπτική μάσκα προσώπου με εκχυλίσματα κρόκου αυγού που μπορείς να εφαρμόσεις σε καθαρό, στεγνό πρόσωπο με ήπιες κινήσεις μασάζ. Χρησιμοποίησε το προϊόν 2-3 φορές την εβδομάδα.

Vichy Double Glow Peel Mask (2,68€)

 

Με πετρώματα ηφαιστειακής προέλευσης και ΑΗΑ (οξέα φρούτων) που απολεπίζει απαλά τα νεκρά κύτταρα προσφέροντας βελτίωση της υφής, ξεκούραστη επιδερμίδα και πιο φωτεινή όψη, αυτή η μάσκα προσώπου είναι ιδανική για τις γυναίκες που τους απασχολεί η θαμπή και τραχιά όψη της επιδερμίδας τους.