ΜΑΤΙΑ

4 προϊόντα ματιών που μόλις κυκλοφόρησαν και κάνουν θαύματα

Γνωστά ως ο καθρέπτης της ψυχής, τα μάτια φανερώνουν μια ιστορία του παρελθόντος αλλά και πολύ περισσότερα- απ΄αυτά που φανταζόμαστε- για τον τρόπο ζωής μας. Και δεν είναι μόνο τα ξενύχτια, είναι η κληρονομικότητα,  η κακή διατροφή, η συνεχής έκθεση στο μπλε φως του κινητού, του υπολογιστή, της τηλεόρασης, η ελλιπής φροντίδα τους. Γιατί πώς θα έχεις φωτεινό βλέμμα αν δεν φροντίσεις γι αυτό; Αυτό που επίσης θα πρέπει να ξέρεις είναι πως η περιοχή των ματιών περιλαμβάνει 22 μύες που είναι σε συνεχή κίνηση. Πράγματι, ανοιγοκλείνουμε τα μάτια μας κατά μέσο όρο 15-20 φορές το λεπτό, 1200 φορές την ώρα, 28.000 φορές την ημέρα και 4 εκατομμύρια φορές το χρόνο (!). Συνεπώς (1), το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια είναι μια περιοχή του προσώπου που εμφανίζει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση σημαδιών γήρανσης, συμπεριλαμβανόμενων και των συνεπειών της βαρύτητας στα βλέφαρα και στα φρύδια, απώλεια της ελαστικότητας, λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Συνεπώς (2) χρειάζεσαι ένα προϊόν με εξειδικευμένη σύνθεση που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ματιών σου. Κι αν θέλεις να είσαι beauty ενημερωμένη, εμείς  ξεχωρίσαμε 4 ολοκαίνουργια προϊόντα ματιών που μόλις κυκλοφόρησαν και πρέπει να ξέρεις γιατί κάνουν θαύματα.

Διάβασε ακόμη: Διεσταλμένοι πόροι: 8 προϊόντα που θα μειώσουν την εμφάνισή τους

La Prairie Skin Caviar Eye Lift

 

Η νέα καινοτομία του οίκου κάνει focus στα μάτια και ακούει στο όνομα Skin Caviar Eye Lift αποτελώντας τη νέα προσθήκη στη Συλλογή Skin Caviar. Στην ουσία πρόκειται για τον πρώτο ορό που μπορείς να απλώσεις σε όλη την περιοχή των ματιών, συμπεριλαμβανομένων και των φρυδιών που ανορθώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα. Το Skin Caviar Eye Lift είναι ένας δραστικός συνδυασμός, εμπλουτισμένος με το Caviar Premier και το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie, που βασίζεται στην καινοτόμα βιοτεχνολογική ερευνά για να επαναφέρει τη χαμένη ενέργεια στα κύτταρα. Με μια πίεση της αντλίας ενεργοποίησης, οι δύο συνθέσεις που περιλαμβάνονται ξεχωριστά στη συσκευασία ενώνονται – η μια των περλών χαβιαριού, και η δεύτερη το καινοτόμο ροζ γαλάκτωμα- απελευθερώνοντας έναν απολαυστικό ορό που απλώνεται στο δέρμα με ένα αναζωογονητικό άγγιγμα και χαρίζει μια άμεση αίσθηση σύσφιξης. Με την καθημερινή χρήση, όλη η περιοχή γύρω από τα ματιά δείχνει τονωμένη, ανανεωμένη και σφριγηλή. Το βλέμμα τονώνεται, αναζωογονείται, ανανεώνεται, ξαναξυπνά… χαρίζοντας μια νέα εμφάνιση, με μια νέα προοπτική.

Darphin Ideal Resource Restorative Bright Eye Cream

 

Απαλή και πλούσια κρέμα ματιών βοηθά στην καταπολέμηση της γήρανσης που προκαλείται από τις χιλιάδες μυϊκές κινήσεις που πραγματοποιούνται καθημερινά γύρω από τα μάτια, κάνοντας την επιδερμίδα στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών να δείχνει πιο φωτεινή και νεανική. Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες ελαχιστοποιούνται, ενώ παράλληλα οι μαύροι κύκλοι μειώνονται ορατά, ενδυναμώνοντας παράλληλα, το φραγμό της επιδερμίδας. Όσο για τα βασικά συστατικά της, το καρπούζι, το αβοκάντο και το shea butter pου διασφαλίζουν τη σωστή ενυδάτωση και προστασία της επιδερμίδας στην περιοχή των ματιών, συνδυάζονται άψογα με τις  Βιταμίνες C και E που αποτρέπουν την πρόωρη γήρανση και μειώνουν αισθητά λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Διάβασε ακόμη: 7 nude κραγιόν που ταιριάζουν σε κάθε φθινοπωρινό σου look

Apivita Aqua Beelicious Δροσιστικό Gel Ενυδάτωσης Για Τα Ματιά

 

Ειδικά σχεδιασμένο με εκχύλισμα λουλουδιών από κίστο, άγριο τριαντάφυλλο, ίριδα και μέλι, σουπερ ενυδατικά συστατικά όπως αλόη και υαλουρονικό οξύ που αναπληρώνουν άμεσα τα αποθέματα νερού της επιδερμίδας, προσφέρει άμεση ενυδάτωση που διαρκεί και αναζωογονεί την περιοχή γύρω από τα μάτια, μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και των σημαδιών κούρασης δημιουργώντας μία τέλεια βάση για την εφαρμογή του concealer. Plus, έχει super δροσιστικό roll-on applicator.

Environ Youth EssentiA Eye Gel

 

Ανανεωμένο σε μια νέα, επαναστατική, επιστημονικά προηγμένη φόρμουλα, με πανίσχυρη νέα Τεχνολογία Αναγέννησης Υαλουρονικού Οξέος το νέο Youth EssentiA Eye Gel- best-seller του brand- υπόσχεται να φέρει πίσω τη νεανικότητα και τη λάμψη στην περιοχή των ματιών. Συνδυάζει πανέξυπνα ένα ενεργό σύστημα απαραίτητων βιταμινών (A,C&E), ισχυρών αντιοξειδωτικών, ειδικά επιλεγμένων πεπτιδίων και το νέο Optim-Hyal, το οποίο βοηθάει στην επαναφορά του φυσικού υαλουρονικού οξέος του οργανισμού στα βέλτιστα επίπεδα του, που εκ φύσεως μειώνεται με την πάροδο του χρόνου, διεγείροντας την φυσική διαδικασία της σύνθεσής και ανανέωσης του. Έχει πολύ ελαφριά gel υφή, απορροφάται άμεσα με αποτέλεσμα να ενυδατώνει βαθιά την περιοχή των ματιών, να ενισχύει την σύσφιξη, να προστατεύει το κολλαγόνο και να προλαμβάνει τις κυτταρικές βλάβες που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολίανα, να δίνει όγκο στην επιδερμίδα και να απαλύνει τις ρυτίδες. Το καλά ενυδατωμένο δέρμα φαίνεται πιο νεανικό και εκπέμπει λάμψη και ζωντάνια, σε έναν μόλις μήνα.