MEGHAN MARKLE

Παντρεύεσαι; Οι top συμβουλές του makeup artist της Meghan Markle για να πετύχεις το νυφικό μακιγιάζ της

Chris Jackson/pool photo via AP

Η άνοιξη είναι η τέλεια εποχή για να σχεδιάσεις ένα γάμο με ζωηρά χρώματα και πολλά λουλούδια. Γαμπρό έχεις βρει, εκκλησία έχεις κλείσει, νυφικό, παπούτσια, αλλά με το νυφικό μακιγιάζ σου τι γίνεται; Αν η μίνιμαλ αισθητική είναι κάτι που σε χαρακτηρίζει ως άνθρωπο και ψάχνεις κάτι διακριτικό αλλά ταυτόχρονα λαμπερό για εκείνη την ημέρα, τότε το νυφικό makeup look της Meghan Markle είναι σίγουρα ένα από αυτά που έχεις αποθηκεύσει στο κινητό σου προκειμένου να δείξεις στον makeup artist σου. Είναι απλό μα ταυτόχρονα κομψό, βασισμένο σε natural αποχρώσεις, με αγαπημένες και safe επιλογές της Meghan, όπως ελαφρύ smoky eye στα μάτια, μαύρο μολύβι, έντονες βλεφαρίδες (χρησιμοποιήσε αδιάβροχη μάσκαρα), απαλό ρουζ στα ψηλά σημεία των ζυγωματικών και μία διάφανη ροζ glossy απόχρωση στα χείλη.

Gareth Fuller/pool photo via AP

Gareth Fuller/pool photo via AP

Πώς θα  πετύχεις κάτι αντίστοιχο και στο δικό σου makeup look; Τι πρέπει να προσέξεις και τι να αποφύγεις; Ο  Daniel Martin, εδώ και χρόνια φίλος, makeup artist και συνεργάτη της Δούκισσας του Sussex, ανοίγει τα χαρτιά του και αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να προσέξεις αν θέλεις να πετύχεις ένα παρόμοιο αποτέλεσμα στο νυφικό look σου.

Brian Lawless/pool photo via AP

Brian Lawless/pool photo via AP

«Η Meghan πριν από το γάμο της έκλεισε ένα ραντεβού με τη facialist Sarah Chapman, γεγονός που με γέμισε σιγουριά πως η επιδερμίδα της θα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και φυσικά έκανε τη δουλειά μου ευκολότερη» και συνεχίζει «Πραγματικά, πρέπει να έχετε πάντα στο μυαλό σας πού πηγαίνετε και πώς θα πέφτει το φως στο μακιγιάζ σας. Για παράδειγμα στην περίπτωση της Meghan, έπρεπε να σκέφτώ πώς θα δείχνει το μακιγιάζ της στο αυτοκίνητο, έξω από την εκκλησία και μετά το πέρας της τελετής πάλι έξω, στις φωτογραφίες, στην τηλεόραση».

 

Ποιες είναι όμως οι top συμβουλές του;

-Για αρχή feel free να δώσεις έμφαση στα μάτια ή τα χείλη, αλλά μην ξεχνάς- σε κάθε περίπτωση- πως η επιδερμίδα σου  θα πρέπει να ακτινοβολεί, να δείχνει υγιής και λαμπερή. Αν αφήσεις την επιδερμίδα σου να δείχνει φυσική- όπως είναι κανονικά, οι περισσότεροι δεν θα προσέξουν το μακιγιάζ αλλά εσένα.

-Χρησιμοποίησε έναν λεπτόρευστο ορό με βάση το νερό και μια ενυδατική κρέμα κάτω από το foundation (καλό θα ήταν να προτιμήσεις ένα με ελαφριά, υδατική φόρμουλα), για να δημιουργήσεις μια ομοιόμορφη βάση.

– «Less is more» για αυτό παράλειψε το primer.

-Τα χέρια είναι το μυστικό σου όπλο. Κάνε μασάζ στην επιδερμίδα σου πριν από την εφαρμογή του foundation και στη συνέχεια, πίεσε με τα χέρια σου τη βάση που έκανες στο μακιγιάζ, προκειμένου να «ζεστάνεις» την ενυδατική και το foundation να αρχίσει να λάμπει. Σίγουρα δεν βγαίνει η ίδια λάμψη, αν χρησιμοποιείς το πινέλο.

Κεντρική Φωτογραφία: Chris Jackson/Pool Photo via AP