BEAUTY

Η Millie Bobby Brown έγινε ξανθιά

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Δεν ήταν μόνο οι αφέλειες της Rihanna ή το ασυνήθιστα μακρύ hairlook της Katie Holmes που λατρέψαμε αυτή την εβδομάδα. Πριν λίγες μέρες, η Millie Bobby Brown- ένα από τα αγαπημένα μας  it girls που εμπνέουν με το στιλ τους-  μπήκε στο club με όλες τις διάσημες κυρίες που αποφάσισαν να κάνουν κάποια αλλαγή στα μαλλιά τους εν μέσω φθινοπώρου.

Όχι, η  πρωταγωνίστρια του Stranger Things δεν αρκέστηκε στο να κόψει μερικά εκατοστά από τα μαλλιά της, αλλά, αποφάσισε να αλλάξει τελείως hairlook και μάλιστα δύο φορές την ίδια εβδομάδα.

Διάβασε ακόμα: Σκέφτεσαι να τα κόψεις καρέ; Το νέο κούρεμα της Karlie Kloss θα σου δώσει την έμπνευση που ζητάς

Έτσι, την πρώτη φορά την είδαμε με εντελώς ξανθά μαλλιά και ένα μακρύ καρέ, σε φωτογραφία του YSV Salon στο Μαϊάμι, μη θυμίζοντας σε τίποτα την καστανομάλλα Millie που ξέραμε…

Και τη δεύτερη, σε φωτογραφίες του Dafne Evangelista Beauty Lounge πιο καστανή, με sun-kissed ξανθά highlights και  ένα αρκετά πιο μακρύ μήκος στα μαλλιά της, χάρη στα extensions.

Αν και- ψέματα δεν θα σου πω- υπάρχει μία ασάφεια σχετικά με το τι μαλλιά έχει η  Millie αυτή τη στιγμή που μιλάμε, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως το ξανθό της πάει πολύ. Για την ακρίβεια, πιο πολύ απ’ ό,τι πιστεύαμε.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP