NICOLE KIDMAN

Nicole Kidman: Οι κανόνες που δεν παραβαίνει ποτέ για να έχει αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Η κομψότητα και οι chic- καθόλου υπερβολικές- εμφανίσεις σε κάθε red carpet είναι κάτι που την χαρακτηρίζουν. Από την άλλη πλευρά, η Nicole Kidman φαίνεται να είναι πιο συντηρητική σε ό,τι αφορά τη beauty ρουτίνα της, μένοντας πιστή σε αυτές τις συνήθειες- look- προϊόντα που ξέρει πως θα την κολακέψουν και θα της χαρίσουν το signature classy αέρα στις εμφανίσεις της. Μέσα σε αυτές τις συνήθειες συμπεριλαμβάνονται και οι παρακάτω κανόνες που αποκάλυψε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar,  προκειμένου να διατηρεί την επιδερμίδα της λαμπερή και αψεγάδιαστη.

 

-Φροντίζει την επιδερμίδα της κάνοντας μάσκες προσώπου, απολέπιση και γενικότερα ό,τι κάνει το δέρμα της πιο λαμπερό.

-Λίγο πριν κοιμηθεί δεν ξεχνάει να κάνει ντεμακιγιάζ. «Κάθε βράδυ, αφαιρώ όλο το μακιγιάζ από το πρόσωπό μου. Όταν είμαι πολύ κουρασμένη γιατί δουλεύω όλη μέρα, χρησιμοποιώ μαντηλάκια  για να κάνω πιο εύκολα και γρήγορα. Είναι τέλεια ιδιαίτερα αν ταξιδεύεις.»

 

– Φοράει αντηλιακό κάθε μέρα. «Έχοντας ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, φοράω αντηλιακό στο πρόσωπό μου από τότε που ήμουν παιδί. Αγαπημένο μου είναι το Ultra Sheer® Dry-Touch Sunscreen Broad Spectrum SPF 100 της Neutrogena, το οποίο απλώνω κάθε μέρα στο πρόσωπό μου.

 

– Ιεραρχεί τις ανάγκες της επιδερμίδας της. Η αντιγήρανση είναι κάτι που την απασχολεί και γι αυτό, όπως αποκαλύπτει η ίδια, απλώνει στην επιδερμίδα της  μία κρέμα με ρετινόλη κάθε βράδυ. Μου αρέσει η Neutrogena Rapid Repair Wrinkle Repair γιατί απλώνεται εύκολα και μπορείς να την αγοράσεις από παντού» λέει χαρακτηριστικά.

Κεντρική Φωτογραφία:Photo by Jordan Strauss/Invision/AP