ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Αυτή είναι η πιο hot απόχρωση για το φθινοπωρινό μανικιούρ σου

imaxtree

Είσαι στη φάση που έχεις κλείσει το επόμενο ραντεβού για το μανικιούρ σου. Κουράστηκες με το κοραλλί, τα παστέλ, το γαλάζιο, το λευκό του καλοκαιριού, αλλά από την άλλη, δεν θέλεις να μπεις αμέσως στα βαθιά- aka σε αυτές τις all time classic αποχρώσεις που ξέρεις πως δεν θα σε προδώσουν ποτέ όπως το κόκκινο (σε όλες τις αποχρώσεις του) ή τα πιο σκούρα χρώματα (βλέπε μαύρο, σκούρο μωβ, πράσινο κλπ). Θέλεις να πειραματιστείς χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα βάψεις τα νύχια σου neon. Ε, το πορτοκαλί είναι το χρώμα σου.

Ναι, ξέρω τι σκέφτεσαι και σε προλαβαίνω. Όταν ακούς πορτοκαλί δεν χρειάζεται να σου έρχεται στο μυαλό μόνο η πολύ έντονη- σχεδόν neon εκδοχή του, που θυμίζει καλοκαίρι και τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος στο νησί. Όπως όλα τα χρώματα, έτσι και το πορτοκαλί δεν έχει μόνο μία απόχρωση- μπορείς να βρεις την παστέλ, την πιο έντονη, την πιο ματ, την αυτή που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σου εκδοχή του. Από το απαλό βερυκοκί και το χρώμα της κολοκύθας, μέχρι το πιο πορτοκαλοκόκκινο (να ‘ναι καλά η Δέσποινα Μοιραράκη).

 

Τώρα στα πρακτικά. Προφανώς, η τάση του «orange is the new black» δεν ήταν κάτι που εφήυραμε εμείς εδώ μόνο στο Ladylike. Έχουμε δει να την υιοθετούν στο μανικιούρ τους πολλά κορίτσια στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας (όπως η Νέα Υόρκη),  η Margot Robbie στην πρεμιέρα της ταινίας Once Upon a Time in Hollywood, η Kerry Washington, η Selena Gomez αλλά και πολλοί αγαπημένοι μας nail gurus του Instagram.

 

Είναι κολακευτική, φρέσκια, φθινοπωρινή και ταιριάζει τέλεια σε κάθε γυναίκα αρκεί να βρει την πορτοκαλί απόχρωση που της ταιριάζει. Παρακάτω μερικά από τις αγαπημένες μας πορτοκαλί αποχρώσεις.

Chanel Le Vernis Longwear στην απόχρωση 560 Coquillage (Αυτή είναι η παστέλ πορτοκαλί απόχρωση της Margot)

OPI Infinite στην απόχρωση Shine Sunrise to Sunset

 

 

Essie Gel στην απόχρωση head to topaz gel couture

 

NARS Nail Polish στην απόχρωση Hunger Rouge mandarine

 

Sephora Collection Color Hit στην απόχρωση Trick or treat

Korres Gel Effect Nail Colour από τη limited edition The Earthy Canvas Collection στην απόχρωση Mustard (κυκλοφορεί από 15 Οκτωβρίου)

 

Κεντρική Φωτογραφία: Imaxtree