ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Jelly Nails: Η τελευταία mani-a του Instagram

Όταν στην ίδια πρόταση συνυπάρχουν οι λέξεις nail-trends και Instagram, ξέρεις πως δεν θα αντικρίσεις ένα συνηθισμένο μανικιούρ, πόσο μάλλον ένα  μανικιούρ που θα πας να κάνεις αύριο. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται σκέψη. Σκέψη και σύνεση, γιατί οι τάσεις αυτές δεν είναι πάντοτε καλόγουστες και πολύ συχνά σε οδηγούν στο να αλλάζεις γνώμη πιο γρήγορα και από το να πεις το όνομά σου.

Το τελευταίο διάστημα, λοιπόν, στο Instagram έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα Jelly/ PVC/ See-Through nails, που στην ουσία δεν είναι τίποτε άλλο παρά νύχια που μοιάζουν με χρωματιστά ζελεδάκια, όπως αυτά που τρώμε. Και ναι, η Park Eunkyung (από τις πιο γνωστές nail artist παγκοσμίως) δεν θα μπορούσε να μην τη δοκιμάσει. Δες παρακάτω το βιντεάκι που ετοίμασε για τη Vogue Korea.

A post shared by Park Eunkyung (@nail_unistella) on

 

Πώς δημιουργούνται; Οι nail artists, κολλούν στα νύχια (σε όλη την επιφάνεια ή απλά στην άκρη) διάφανα tips πάνω από τα οποία περνούν διάφανα σχεδόν, χρωματιστά βερνίκα, με αποτέλεσμα τα νύχια να μοιάζουν κάπως έτσι (δες παρακάτω τις φωτός).

A post shared by Park Eunkyung (@nail_unistella) on

 

A post shared by Zara Evry (@cutie_kills) on

 

Μία ματιά στο hashtag #jellynails θα δεις πως εκτός από τα κορίτσια με μακριά νύχια (οκ, είναι η πλειοψηφία), αρκετές είναι αυτές που δοκίμασαν τη συγκεκριμένη τάση έχοντας πιο κοντό μήκος στα νύχια τους.

A post shared by (@beautythiccc) on

 

Και κάπου εδώ, σταματά η θεωρία και ξεκινά η κουβέντα. Θα δοκίμαζες κάτι τέτοιο στα νύχια σου, πόσο μάλλον στο καλοκαιρινό μανικιούρ σου;

Κεντρική Φωτογραφία:Instagram/nail_unistella

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!