ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Ο πιο αρμονικός τρόπος να συνδυάσεις τα κοσμήματα με το μανικιούρ σου

Είναι από τις σταθερές αξίες στο στιλ κάθε γυναίκας. Ένα διακριτικό κόσμημα αρκεί για να αναδείξει το outfit σου, προσθέτοντας μία stylish προσωπική πινελιά ακόμη και σε μία βαρετή εμφάνιση, πόσο μάλλον αν είναι χρωματιστό. Παράλληλα, ένα εντυπωσιακό μανικιούρ μπορεί να είναι αυτή η λεπτομέρεια που θα δώσει extra bonus στο look σου. Εξάλλου, το χρώμα είναι διάθεση και συναίσθημα, το ίδιο και οι εποχές. Κάπως έτσι, η ΠΡΙΓΚΙΠΩ και η ΚΟΡΡΕΣ αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν μία κοινή χρωματική παλέτα για το φετινό χειμώνα σε κοσμήματα και αποχρώσεις βερνικιών.

Πιο συγκεκριμένα, έξι χρώματα έχουν επιλεγεί να ντύσουν μία κλασική συλλογή χειροποίητων κοσμημάτων Πριγκιπώ, την Palette Collection, ενώ ταυτόχρονα ορίζουν τη διάθεση της A/W 18/19 συλλογής των best-selling Nail Colour της Κορρές για ημιμόνιμο μανικιούρ, χωρίς χρήση λάμπας UV.

 

Festive Red, Celebration Red, Indigo Blue, Winter Nude, Holographic Ash και Sequins Plum είναι οι αποχρώσεις που δένουν αρμονικά με δαχτυλίδια, κολιέ και σκουλαρίκια στους ίδιους all-time-classic κόκκινους και nude ή στους πιο επιβλητικούς και έντονους χρωματικούς τόνους, όπως το βαθύ μπλε.

Η συλλογή Gel Effect Nail Colour της Κορρές διατίθεται στο Φαρμακείο, ενώ τα κοσμήματα ΠΡΙΓΚΙΠΩ διατίθενται στο showroom Πριγκιπώ, Κολοκοτρώνη 34, 3ος όροφος, Αθήνα, στο www.prigipo.com και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/prigipo