ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ

Το μανικιούρ της Μαίρης Συνατσάκη μας θύμισε ζαχαρωτά

Μετά την πολύ κομψή εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ, η Μαίρη Συνατσάκη κάνει δυναμικό comeback στο nail art, δοκιμάζοντας ένα από τα ωραιότερα σχέδια που την έχουμε δει να υιοθετεί ποτέ στο μανικιούρ της.

 

Με τη βοήθεια της  αγαπημένης nail artist, Κατερίνας Νικολινάκου από το K & Μ nails, η παρουσιάστρια δοκίμασε ένα εντυπωσιακό σχέδιο συνδυάζοντας τέσσερις αποχρώσεις, που δεν σου κρύβω ζηλέψαμε πολύ και βάλαμε ήδη στη λίστα με τα mani που θέλουμε να δοκιμάσουμε το επόμενο διάστημα. Ροζ, κόκκινο, γαλάζιο και ανοιχτό πράσινο στο χρώμα της μέντας, «μπλέχτηκαν» σε κάθε νύχι, δημιουργώντας μοναδικούς – άκρως funky- συνδυασμούς  που αν μη τι άλλο μας θύμιζαν ζαχαρωτά και μας έφτιαχναν τη διάθεση.

«Είναι απλώς νύχια. Δεν θα σώσουν τον κόσμο προφανώς, αλλά τρελαθήκαμε σήμερα και μας έπιασε η άνοιξη και τα έφτιαξε έτσι το Κατερινάκι και είναι σαν γλυφειτζουράκια και θα μου φτιάχνουν την διάθεση όταν τα κοιτάζω. Χαβ φαν πιπολ με ο,τι κάνετε. “Why so serious?”» σχολίασε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram η Μαίρη, ενώ η Κατερίνα πρόσθεσε: «Η @mairiboo εδώ και πολλά χρόνια με εμπνέει και με αφήνει να “δημιουργώ” πάνω στα νύχια της. Αυτή τη φορά, κάναμε girly manicure! Για την ακρίβεια τα είπαμε γλυφειτζουράκια».

Εμάς πολύ μας άρεσε, Εσένα πώς σου φάνηκε;