ΟΛΥΜΠΙΑ ΧΟΨΟΝΙΔΟΥ

Η Ολυμπία Χοψονίδου άλλαξε τα μαλλιά της μετά από πολλά χρόνια

NDP

Πριν λίγες μέρες ο φακός των παπαράτσι την απαθανάτισε στις διακοπές της στο Νησί των Ανέμων φορώντας ένα εντυπωσιακό  ψηλόμεσο μπικίνι σε τρόπικαλ print, που αν μας ρωτάς, λατρέψαμε. Αυτή τη φορά, η Ολυμπία Χοψονίδου έρχεται να μας απασχολήσει με το νέο της hairlook.  Γιατί η Ολυμπία κουρεύτηκε και το νέο της look- εκτός του ότι της πάει πολύ- μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνες.

Δες ακόμη: Το καλοκαιρινό μανικιούρ της Χριστίνας Μπόμπα ξεφεύγει από τα κλασικά

Η Σταρ Ελλάς 2006 που τα τελευταία χρόνια έχει πολύ μακριά μαλλιά αλά Ραπουνζέλ θα μπορούσε να πούμε, πήρε τη μεγάλη απόφαση να περάσει την πόρτα του κομμωτηρίου, δοκιμάζοντας ένα πιο κοντό κούρεμα.

NDP

 Photo Agency: NDP Photo Agency

Δες ακόμη: Το ψηλόμεσο μπικίνι της Ολυμπίας Χοψονίδου κι άλλα 7 μαγιό για να διαλέξεις

Με τη βοήθεια του celebrity hairstylist, Πάνου Καλλίτση, η Ολυμπία απέκτησε ένα πιο κοντό μήκος στα μαλλιά της, που έφτανε λίγο πιο πάνω από το ύψος του στήθους, ενώ στο μπροστινό τμήμα αποφάσισε να δοκιμάσει την τεχνική των layers, που πλαισίωνε όμορφα το πρόσωπό της.

 

«Δεν χρειάζεται να έχεις μακριά μαλλιά για να μοιάζεις με γοργόνα… Δοκίμασε ένα πιο κοντό μήκος στα μαλλιά σου και κάντο όπως η Ολυμπία Χοψονίδου» έγραψε χαρακτηριστικά ο hairstylist στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, κάτω από τη φωτογραφία.

Πολύ μας άρεσε το νέο της hairllook. Από εμάς είναι σίγουρα ναι!

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency