ΟΣΚΑΡ

Όσκαρ 2018: Το κραγιόν που φορά η Emily Blunt υπάρχει ήδη στο νεσεσέρ μας

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Τα βραβεία Όσκαρ ολοκληρώθηκαν και μετά την πρώτη γεύση που πήραμε κοιτώντας το μακιγιάζ και τα μαλλιά των διάσημων κυριών στο κόκκινο χαλί, ως γνήσιες beauty addicts, αναζητούμε τις extra λεπτομέρειες, όπως τις αποκαλύπτουν οι makeup artists και hairstylists μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στα social media.

Κάπως έτσι, σκρολάροντας στο Insta- account της makeup artist Jenn Streicher που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Greta Gerwig και της Emily Blunt, ανακαλύψαμε πως το nude- ροζ ματ κραγιόν – που φορούσε στο κόκκινο χαλί η δεύτερη (aka Emily Blunt) υπάρχει ήδη στο νεσεσέρ μας -πολύ πιθανό και στο δικό σου- και είναι από τα αγαπημένα μας κραγιόν.

 

«Λατρεύω αυτό το όμορφο ρομαντικό look και τα προϊόντα lauramercier και vichy(πιο συγκεκριμένα το ενυδατικό booster προσώπου Mineral 89) που χρησιμοποίησα» σχολίασε χαρακτηριστικά η makeup artist κάτω από τη φωτογραφία, ενώ στη συνέχεια στα Insta-stories της, αποκάλυψε πως δε ήταν μία, αλλά δύο αποχρώσεις που χρησιμοποίησε γι αυτό το look.

 

Για την ακρίβεια έκανε ένα συνδυασμό του Laura Mercier Velour Extreme Matte Lipstick στην απόχρωση Vibe (πιο μπεζ, nude) και Ruthless (πιο ροζ), που άφηνε ένα ultra ματ αποτέλεσμα για ώρες, χωρίς να αφυδατώνει τα χείλη.

 

Άλλοι δύο λόγοι που έχουν γίνει τα δικά μας αγαπημένα; Η ενσωματωμένη ξύστρα στο πίσω μέρος της συσκευασίας που επιτρέπει να δίνουμε ακόμα πιο λεπτό σχήμα στην άκρη του κραγιόν, ενώ δεν χρειάζεται να τα εφαρμόζεις με περίγραμμα.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α’ προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Jordan Strauss/Invision/AP