BEAUTY

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε μια ολοκληρωμένη σειρά σύσφιξης και σμίλευσης από τη NIVEA

Έμαθες πως πάνω από το 80% των γυναικών εμφανίζουν κυτταρίτιδα κι αυτό γιατί, το λίπος κάτω από την επιδερμίδα ασκεί ώθηση προς το συνδετικό ιστό, κάνοντας το δέρμα από κάτω να φαίνεται ανώμαλο, σαν να έχει λακκάκια - εξού και η ανεπιθύμητη «όψη φλοιού πορτοκαλιού».

Επίσης, (έμαθες) πως μέσα στους βασικότερους παράγοντες που προκαλούν την εμφάνισή της, είναι η αφυδάτωση, το DNA, η ανθυγιεινή διατροφή, η έλλειψη φυσικής δραστηριότητας, οι ορμονικές αλλαγές, το περιττό βάρος, αλλά και το υπερβολικό άγχος, το αλκοόλ και το κάπνισμα.

Μηροί, οπίσθια, το κάτω μέρος της κοιλιάς και οι γοφοί ειναι τα σημεία που επέμπουν συνήθως SOS, ενώ σε σχέση με τους άντρες,  οι γυναίκες έχουμε λιγότερο ελαστικό συνδετικό ιστό, γεγονός που μας καθιστά πιο ευάλωτες στο να την εμφανίσουμε.

Πώς την καταπολεμάς; Με τα προϊόντα με εξειδικευμένη σύνθεση που δρουν τίμια απέναντί της, έτσι ώστε να μην είναι τόσο εμφανής. Αυτά τα προϊόντα- συμμάχους σου κάνουμε δώρο.

24 media

Φωτογραφίες: Νικόλας Μάστορας

Πιο συγκεκριμένα, σου κάνουμε δώρο μια ολοκληρωμένη σειρά σύσφιξης και σμίλευσης από τη NIVEA. Η σειρά περιλαμβάνει τη NIVEA Q10 Gel-Cream Σμιλευσης με Q10, το NIVEA Q10 Serum Σμίλευσης με το ισχυρό συνένζυμο Q10, τη NIVEA Q10 Firming + Fresh Legs Lotion, τη NIVEA Λοσιον Συσφιξης Q10 με Vitamin C και αντίστοιχα, το γαλάκτωμα NIVEA Q10 Firming Body Milk με Vitamin C και την κρέμα σύσφιξης Q10 που κρύβει όλη την απόλαυση σε ένα βαζάκι.

24 media

Ανακάλυψε την πλήρη σειρά NIVEA Q10 και πάρε μέρος στον διαγωνισμό.

powered by Typeform