CLINIQUE

Aπόκτησε τη λάμψη που έχει η επιδερμίδα σου μετά την άσκηση

Εδώ λοιπόν ταιριάζει το "Η ζωή είναι ένας μαραθώνιος". Κι εσύ κι εγώ κι όλες μας μπορούμε να διανύσουμε αυτή την υπερδιαδρομή με κάποια λάμψη. Και κάπως έτσι δίνω ευθύς αμέσως τα συγχαρίκια στην αγαπημένη Clinique για την έμπνευση, τη δημιουργία και τη νέα της τοποθέτηση στα θέλω και στα μπορώ μας. Η ολοκαίνουργια σειρά Clinique Fit, έχει ήδη κάνει αληθινό ομορφοχαμό στα μπουντουάρ χιλιάδων γυναικών στον πλανήτη beauty κι ενδέχεται να αποκτήσει το πιο φανατικό κοινό και μόνο για της υψηλής ποιότητας προϊόντα για φροντίδα και makeup στον πιο δραστήριο τρόπο ζωής.

Αυτή η τελείως καθαρή, φίνα, μοντέρνα και νεανική σειρά, CliniqueFit, μπαίνει ήδη στις λίστες για ένα φρέσκο κι αλλιώτικο τρόπο περιποίησης. Εμπνευσμένη από τον αθλητικό τρόπο ζωής, τα αποδυτήρια και τους διαδρόμους στα γυμναστήρια, σχεδιάστηκε για να προσφέρει ζωηράδα, διάρκεια σ’ αυτή και σίγουρα λάμψη (αυτή την ανεπιτήδευτα σέξι που αποκτάει κανείς μετά από 3 χλμ τρέξιμο).

Πρόκειται για καινοτόμα προϊόντα, που προσωπικά, δουλεύοντας και δοκιμάζοντας εκατοντάδες τα τελευταία 15 χρόνια στο χώρο της ομορφιάς, δεν έχω ξαναδεί!

Είτε λοιπόν είσαι σε άσκηση ή απλώς τρέχεις διαρκώς στους δρόμους της πόλης, σε καρτούν δροσερή.

Το CliniqueFit Workout Makeup SPF 40 είναι ένα σούπερ ανάλαφρο foundation με διάρκεια έως 12 ώρες. Προσφέρει ευρύ φάσμα προστασίας με ένα μείγμα χημικών και φυσικών αντηλιακών φίλτρων, ενώ δίνει μέτρια κάλυψη που διορθώνει το χρωματικό τόνο και καλύπτει τους πόρους χωρίς να δημιουργεί ατέλειες. Απλά ανακίνησε τη συσκευασία και απλώνοντας απόκτησε ένα λαμπερό, φυσικό ματ αποτέλεσμα το οποίο – και πολύ σημαντικό- είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα και την υγρασία.

Το CliniqueFit Post-Workout Neutralizing Face Powder είναι μία φ α ν τ α σ τ ι κ ή κίτρινου χρώματος διορθωτική πούδρα, που εξουδετερώνει την ερυθρή όψη και τη γυαλάδα- κατάλληλη για το κοκκίνισμα που προκαλεί η έντονη άσκηση. Απλά εφαρμόζεις κι απλώνεις.

Το CliniqueFit Lip + Cheek Flush είναι ένα υπερτέλειο μη- λιπαρής υφής διάφανο gel που τονίζει τα χείλη και τα ζυγωματικά, ενώ δεν φεύγει εύκολα. Διατίθεται σε μία κολακευτική, ζεστή απόχρωση, που ταιριάζει σ’ όλες τις επιδερμίδες. Απλά το εφαρμόζεις πάνω στα χείλη και τα μάγουλα και στη συνεχεία το απλώνεις με τα ακροδάχτυλα.

A post shared by EVEANDBOY (@eveandboy) on

Τα CliniqueFit Post-Workout Face + Body Cleansing Swipes είναι τα δροσερά μαντηλάκια, που βοηθούν να ανανεώσεις και να ενδυναμώσεις την επιδερμίδα αφήνοντάς την απαλή και ενυδατωμένη. Με φιλικό pH αφαιρούν τους πλεονάζοντες ρύπους, την λιπαρότητα, το σμήγμα και τα υπολείμματα μακιγιάζ, ενώ απολεπίζουν ήπια και ενυδατώνουν την επιδερμίδα για πιο βελούδινη υφή. Κατάλληλα για όλους τους τύπους επιδερμίδας και για χρήση σε πρόσωπο και σώμα. Απλά ιδρώνεις, σκουπίζεις και φεύγεις. Προσωπικά, τα’χω πια πάντα μαζί μου.

Το CliniqueFit Workout 24-Hour Mascara είναι η μάσκαρα που θα λατρέψεις. Διαχωρίζει, επιμηκύνει και δημιουργεί καμπυλότητα στις βλεφαρίδες, χωρίς τη δημιουργία κόμπων, για 24 ώρες! Το μοναδικό εύκαμπτο βουρτσάκι έχει 4 όψεις και κατευθυνόμενη άκρη ώστε να ορίζει την κάθε βλεφαρίδα, προσδίδοντας αποτέλεσμα γεμάτο όγκο από τη ρίζα ως τις άκρες. Εννοείται ότι είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα και στην υγρασία. Είναι αδιάβροχο στο κρύο νερό, ενώ αφαιρείται με ζεστό νερό.

Το CliniqueFit Post-Workout Mattifying Moisturizer είναι μια διπλής δράσης ενυδατική κρέμα που ενυδατώνει την επιδερμίδα έως 8 ώρες ενώ ελέγχει την επιφανειακή λιπαρότητα. Αυτό το ελαφρύ, μη λιπαρής υφής gel, παρέχει ματ αποτέλεσμα, χωρίς γυαλάδα, φροντίζει την επιδερμίδα και την αφήνει απαλή και άνετη. Αν θες ματ αποτέλεσμα στη στιγμή, θα ενθουσιαστείς μ’ αυτό το προϊόν.

A post shared by Cécile Espinasse (@cecileesp) on

To CliniqueFit Workout Face + Body Hydrating Spray είναι ένα υδατικής βάσης σπρέι το οποίο ανανεώνει και ενυδατώνει την ξηρή επιδερμίδα στη στιγμή. Δεν κολλάει, με μη λιπαρή υφή που απορροφάται γρήγορα και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και άνετη με μία υγιή λάμψη. Κατάλληλο για τύπους επιδερμίδας 3,4 και για χρήση σε πρόσωπο και σώμα.

A post shared by Ли (@limysoul) on

 

Το Workout Bag, είναι μια αδιάβροχη τσάντα γυμναστηρίου που επιτρέπει να τοποθετήσεις τα προϊόντα ή τα ρούχα με υγρασία από την άσκηση, χωρίς να καταστρέψεις την τσάντα σου.

 

Η σειρά CliniqueFit είναι κατάλληλη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση.

 

Δοκίμασέ την!

εις το επανιδείν

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/cliniquefrance