Αυτό είναι το πιο ισχυρό όπλο κατά της ακμής

Main Image

Αν έχεις την τάση να εμφανίζεις σπυράκια σου βρήκα το πιο σωτήριο τζελ τοπικής χρήσης.

Τα σπυράκια είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα, για όλες τις ηλικίες, όλες τις εθνικότητες και όλα τα φύλα. Σχεδόν 50 εκατομμύρια Αμερικανοί υποφέρουν από σπυράκια, συμπεριλαμβανομένου πάνω από 85% οι έφηβοι και νεαροί ενήλικες και 20% μόνο ενήλικες. Οι έρευνες δείχνουν ότι όσοι έχουν να διαχειριστούν καθημερινά θέματα με ακμή δοκιμάζουν πολλαπλές θεραπείες για να εξαλείψουν αυτό το πρόβλημα, συμπεριλαμβανομένης της συνταγογραφούμενης θεραπείας. Ωστόσο, πολλές θεραπείες είναι πολύ «σκληρές» για τις ευαίσθητες επιδερμίδες, ή οι παρενέργειές τους επιδεινώνουν την κατάσταση. Συν τοις άλλοις κάποιες θεραπείες ή συνταγές είναι πολύ ακριβές. Γι' αυτό και σου χω την καλύτερη και πιο συμφέρουσα λύση για άμεση αντιμετώπιση της παρούσας ξαφνικής ακμής, ανώδυνα κι αποτελεσματικά. Έχε υπόψην σου το εκπληκτικό τζελ Anti-Blemish Solutions Clinical Clearing της αγαπημένης μου Clinique.

H Clinique ως πρωτοπόρος στις δερματολογικές λύσεις, προσφέρει μια υψηλή και αποτελεσματική προσέγγιση στην θεραπεία της ακμής, στο σπίτι. Σε διάστημα 12 εβδομάδων, οι μελέτες αποδεικνύουν ότι η ακμή μειώνεται και το συγκεκριμένο τζελ είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι μειώνει τα σπυράκια με αποτελέσματα τόσο δραστικά και κορυφαία, όσο μια συνταγογραφούμενη αγωγή.

ADVERTISING

Πιο συγκεκριμένα, το Anti-Blemish Solutions Clinical Clearing Gel ενεργεί με μια 4 σε 1 καθαριστική σύνθεση, βοηθώντας στην θεραπεία και την πρόληψη της μελλοντικής ακμής, συνδυάζοντας παράγοντες ελέγχου του σμίγματος και απολέπισης, με παράγοντες ελέγχου της λιπαρότητας και καταπολέμησης των ερεθισμών. Επίσης η μοναδική αλκοόλη και η βάση νερού, που περιέχονται στη σύνθεσή του προσδίδουν άμεση απορρόφηση καθώς το νερό αμαμήλις βοηθά στην ελαχιστοποίηση της έκκρισης λιπαρότητας, αλλά και στην φραγή των πόρων.

f

A post shared by Clinique India (@clinique_in) on


Το Anti-Blemish Solutions Clinical Clearing Gel μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρο το πρόσωπο ή και μόνο του τοπικά, εκεί που υπάρχει σπυράκι ή σπυράκια.

Αν χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρο το πρόσωπο, άπλωσε ένα λεπτό στρώμα μετά τον καθαρισμό. Μην χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα με άλλα προϊόντα για σπυράκια που παραμένουν στο πρόσωπο. Επίσης, βεβαιώσου ότι μετά την εφαρμογή του gel, η μετέπειτα ενυδάτωση είναι oil-free σύνθεσης, όπως το Drammatically Different Moisturizing Gel, ώστε να διασφαλίσεις τη σωστή ενυδάτωση και άνεση της επιδερμίδας σου.

Αν χρησιμοποιηθεί ως τοπική θεραπεία, άπλωσε ένα λεπτό στρώμα πάνω στα σπυράκια μετά τον καθαρισμό με τα εξειδικευμένα προϊόντα καθαρισμού από την σειρά Anti-Blemish Solutions.

ADVERTISING

εις το επανιδείν

ADVERTISING

ΚΟΥΙΖ: ΠΟΙΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥ NEXT TOP MODEL ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ;

Με ποιον από τους τέσσερις κριτές του Next Top Model ταιριάζεις απόλυτα και μπορείς να του κάνεις τα ρεπό.

ΟΙ ΠΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ

Ποια είναι η σχέση των ζωδίων με την αλήθεια; Πόσο εύκολα λένε ψέματα στις σχέσεις τους;

3 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ FITNESS ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ

Γυμναστική κι υπομονή για την περιοχή της κοιλιάς.

ΤΑ 5 ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ Σ' ΑΓΓΙΞΕΙ ΣΤΟ ΣΕΞ. Ο ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΣ

Οι ερωτογενείς ζώνες σου που ζητούν την τρυφερή προσοχή του.

ΤΑ 3 ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΣΟΥ

Τι πρέπει να προσέξεις πριν την επόμενη αγορά του αρώματός σου.

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.