ΠΡΟΣΩΠΟ

Το 100% vegan κονσίλερ είναι κάτι παραπάνω από τέλειο

Αν σε ρώταγα να μου πεις το ένα, το πιο φανταστικό υπερπροϊόν μακιγιάζ που καλύπτει μικροατέλειες και φωτίζει στο δευτερόλεπτο σημεία και βλέμμα, μία θα ήταν η σίγουρη απάντηση: κονσίλερ. Κι είναι πράγματι το μαγικό εργαλείο μακιγιάζ, που κάνει μικρά θαύματα, από όπου κι αν περάσει. Αρκεί φυσικά να μην κάνεις λάθη μαζί του ή να ξέρεις το πώς να το κρατήσεις στη θέση του ατελείωτες ώρες.

Τώρα, πάμε να σου συστήσω το νέο ΤΕΛΕΙΟ κονσίλερ που μόλις δοκίμασα (φαντάσου με όρθια μπροστά από την οθόνη να το χειροκροτώ)  και σου προτείνω τύπου “με κλειστά μάτια”. Εδώ είναι…

The Body Shop, Matte Clay Concealer χάρηκα πάρα πολύ για τη γνωριμία μας. Είσαι ένα όνειρο!

Στο σημείο αυτό, θέλω να ξέρεις ότι αυτό το 100% vegan κονσίλερ είναι ήδη must-have κι ακόμη δεν το ξέρει ούτε το ίδιο, ούτε αυτοί οι εκπληκτικοί τύποι που το σχεδίασαν (εδώ ζωγραφίζουμε καρδιές). Αλήθεια, είναι υπέροχοοο και είμαι σίγουρη ότι σε λίγο καιρό θα γίνει viral για τη σύνθεσή, αλλά και τοποθέτησή του. Είναι ιδανικό για την επιδερμίδα που έχει τάση να εμφανίζει σπυράκια και καλύπτει αμέσως τις μικροατέλειες. Διαθέτει σούπερ ανάλαφρη σύσταση, εμπλουτισμένη με έλαιο τεϊόδενδρου για επιδερμίδα ορατά πιο καθαρή, και προσφέρει πλήρη κάλυψη με ματ αποτέλεσμα που διαρκεί όλη μέρα, επιτρέποντας παράλληλα στην επιδερμίδα να αναπνέει.

πι.ες: Χρησιμοποίησέ το είτε μόνο του για ένα φυσικό τελείωμα που σταθεροποιείται γρήγορα είτε σε συνδυασμό με ένα ανάλαφρο φον ντε τεν για τελείως αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

εις το επανιδείν με πολλά μικρά κι ενδιαφέροντα, που τραβούν την προσοχή μου