ΠΡΟΣΩΠΟ

Boosters για λάμψη και ενυδάτωση στο δέρμα το καλοκαίρι

Τους καλοκαιρινούς μήνες το δέρμα μας ταλαιπωρείται περισσότερο. Όσο και αν το προσέχουμε βάζοντας κρέμες καθημερινά, ο έντονος ήλιος, το μπάνιο στη θάλασσα, ο ιδρώτας διαταράσσουν την ισορροπία της επιδερμίδας, μειώνουν τη σφριγηλότητα και κάνουν το δέρμα να δείχνει θαμπό και ταλαιπωρημένο.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να διατηρήσουμε τη λάμψη και τη φρεσκάδα της επιδερμίδας μας; Ο πλαστικός χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης μας εξηγεί πως η σωστή ενυδάτωση είναι σημαντικός παράγοντας για τη διατήρηση της υγείας και της νεότητας του δέρματος. Στόχος είναι να προλάβουμε ή να διορθώσουμε προβλήματα στην επιδερμίδα επιλέγοντας την κατάλληλη θεραπεία.

Ενυδάτωση με boosters

Τα boosters αποτελούν μια ενδιάμεση κατηγορία από τα fillers υαλουρονικού οξέος και τη μεσοθεραπεία. Πρόκειται ουσιαστικά για έναν νέο τύπο υαλουρονικού οξέος που εγχύεται στο βαθύτερο χόριο του δέρματος, αυξάνει τα επίπεδα της υγρασίας, βελτιώνει την υφή και χαρίζει σύσφιξη. Είναι ιδανικά λοιπόν για να αναστρέψουμε τα σημάδια της ξηρότητας και της αφυδάτωσης και να βελτιώσουμε τον τόνο της επιδερμίδας.

Τα boosters μπορούν να εφαρμοστούν είτε με ειδική πολύ λεπτή βελόνα μεσοθεραπείας, είτε με μικροκάνουλα. Η συγκεκριμένη μέθοδος προσφέρει μακροχρόνια αποτελέσματα και μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.

Είναι επώδυνη;

Πρόκειται για μια καλά ανεκτή θεραπεία. Φυσικά πριν την έναρξη της διαδικασίας στην περιοχή εφαρμόζεται αναισθητική κρέμα ή γίνεται τοπική αναισθησία.

Πότε είναι ορατό το αποτέλεσμα;

Τα αποτελέσμα είναι ορατά λίγες ημέρες μετά την εφαρμογή. Το δέρμα γίνεται πιο λείο, σφριγηλό και αποκαθίσταται η ελαστικότητα και ο τόνος. Τα boosters είναι ιδανικά για λεπτά, φωτογηρασμένα δέρματα, προσφέρουν βαθειά ενυδάτωση, αναζωογόνηση και λάμψη.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.kallisti-medical.gr