ΠΡΟΣΩΠΟ

Mπρονζέ πούδρες: Η λίστα με τις 9 αγαπημένες μας

Είναι από τις σταθερές αξίες κάθε καλοκαιρινού μακιγιάζ. Γιατί, μπορεί ακόμη να μην έχεις καταφέρει να φύγεις ούτε διήμερο, όμως, υπάρχει τρόπος να αποκτήσεις μία ηλιοκαμένη επιδερμίδα, σαν να γύρισες μόλις από την παραλία κι ας είσαι στο γραφείο. Ναι, σωστά κατάλαβες, αναφέρομαι στα bronzers που ενισχύουν τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας, χαρίζοντάς της μία ηλιοκαμένη μαυρισμένη όψη, σαν να βρισκόσουν όλη μέρα στην παραλία. Κι αν αυτός ο οδηγός με τις 9 πιο αγαπημένες μας μπρονζέ πούδρες δεν θα σου φτιάξει τη Δευτέρα στο γραφείο, τότε τι;

Becca, Gradient Sunlit Bronzer

 

Μετά τα highlighters, η Gradient Sunlit Bronzer έρχεται να γίνει η νέα μας αγάπη από το brand που θα βρεις αποκλειστικά στα Sephora. Εμπνευσμένη από τις μαγευτικές αντανακλάσεις του ήλιου στη θάλασσα και στον ορίζοντα, αυτή η πολύχρωμη πούδρα λάμψης συνδυάζει το Sunlit Bronzer με το αγαπημένο μας προϊόν λάμψης Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter, για ένα λαμπερό φυσικό μαύρισμα και ηλιοκαμένη επιδερμίδα.

Urban Decay, Beached Bronzer

 

Από τη συσκευασία της και μόνο σε μεταφέρει σε αμμώδεις εξωτικές  παραλίες με κοκοφοίνικες και κρυστάλλινα νερά. Εύκολη στην εφαρμογή της και χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα, η μπρονζέ πούδρα Beached Bronzeur της Urban Decay είναι αυτή που θα σε μεταμορφώσει σε θεά της παραλίας!

NARS, Bronzing Powder

A post shared by NARS Cosmetics (@narsissist) on

 

Από τη NARS συλλογή στο νεσεσέρ μας, δεν θα μπορούσε να λείπει η Bronzing Powder. Με ιριδίζουσα λάμψη σμιλεύει το περίγραμμα του προσώπου χαρίζοντας ένα ομοιόμορφο ηλιοκαμένο look.

Too Faced, Chocolate Soleil Bronzer

 

Εμπλουτισμένη με σκόνη κακάο και αρωματικές ουσίες, αυτή η μπρονζέ πούδρα με ματ υφή θα γίνει ο σύμμαχός σου για ένα φυσικό ηλιοκαμένο αποτέλεσμα. Plus: Έχει ονειρεμένη μυρωδιά!

 

MAC, Extra Dimension Bronzing Powder/ Mirage Noir

 

Με διάφανη αλλά καλυπτική υφή και μεταξένιο αλλά φωτεινό, φυσικό αποτέλεσμα, η μπρονζέ πούδρα της MAC σμιλεύει το πρόσωπο με λίγες κινήσεις.

 

Lancaster, Sun 365 Bronzing Powder SPF 10

 

Με τέσσερις αποχρώσεις που χρησιμοποιούνται είτε ξεχωριστά είτε αναμειγνύονται, για να φωτίσουν και να διαμορφώσουν τα διάφορα σημεία του προσώπου, η Sun 365 Bronzing Powder είναι αυτή που θα σου χαρίσει μία ατελείωτη ποικιλία διαφορετικών looks, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου κάθε φορά. Το δέρμα προστατεύεται από τον ήλιο χάρη στην Full Light τεχνολογία της πούδρας αλλά και την αντηλιακή προστασία με δείκτη SPF 10 ενώ τα αντιοξειδωτικά δραστικά συστατικά της τη θωρακίζουν από τους καθημερινούς, επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες.

 

Bobbi Brown,  Bronzing Powder

 

Τονίζει και φωτίζει την επιδερμίδα για να αποκτήσει πιο ζεστή όψη και να διορθώσει τον τόνο του δέρματος. Κυκλοφορεί σε 7 αποχρώσεις και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις αυτή που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σου.

Κορρές, Κακάο & Καρύδα Bronzer

A post shared by KORRES (@korres.athens) on

 

Έχοντας στη σύνθεσή της Κακάο και έλαιο Καρύδας, η μεταξένια πούδρα της Κορρές εκτός από το γεγονός ότι χαρίζει μία χρυσαφένια επιδερμίδα, ενυδατώνει ενώ παράλληλα έχει απαλή υφή. Χάρη στην τεχνολογία liquid-to-powder έχει αέρινη υφή, ενώ σου επιτρέπει να «χτίσεις» την ένταση του τελικού αποτελέσματος, δημιουργώντας μία φυσική, γεμάτη υγεία ηλιοκαμένη επιδερμίδα.

Lancôme, Bronze & Glow Palette

A post shared by Romana (@myromana) on

 

Bronze & Glow: Η νέα πούδρα της Lancôme μπορεί να σου προσφέρει και τα δύο με ένα πέρασμα, χαρίζοντας μερικές χρυσαφένιες πινελιές στο look σου.

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/camilacoelho