CHANEL

3 διαφορετικοί τρόποι για το απόλυτο smokey eye makeup

Το χρώμα στα μάτια καθώς και οι μεταλλικές υφές έχουν την τιμητική τους αυτή τη σεζόν και στο μακιγιάζ. Το βλέμμα τονίζεται και παίρνει διαστάσεις που το κάνουν το κεντρικό σημείο στο μακιγιάζ. Με το υπόλοιπο πρόσωπο να εκπέμπει λάμψη και υγεία τα μάτια απογειώνονται και κλέβουν τις εντυπώσεις.

Ο οίκος Chanel στη συλλογή για το μακιγιάζ των ματιών έχει 3 πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις για το συγκεκριμένο makeup look και η Kristen Stewart, που είναι το πρόσωπο της Chanel σου δείχνει τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν το χειμώνα και το πιθανότερο είναι να θες να δοκιμάσεις.

Red

Φέτος οι αποχρώσεις του κόκκινου είναι παντού και μπορείς να τις δοκιμάσεις στα μάτια σου άφοβα. Κάνε το με την σκιά Ombre Première Eyes Collection 2017, Νο N°36 Desert Rouge.

Black

Κλασσική και αγαπημένη επιλογή με τη Chanel να έχει την καλύτερη πρόταση με την Ombre Première Eyes Collection 2017, N°40 Gris Antracite.

Blue

Το έντονο μπλε είναι φέτος το χρώμα που πρέπει να τολμήσεις. Και για να το κάνεις σωστά καλό είναι να χρησιμοποιήσεις το Ombre Première Eyes Collection 2017, N°16 Blue Jean. Έχει ένα βαθύ χρώμα με ένταση που πιθανότατα θα σε κάνει να το αγαπήσεις.

My tip: Για να ολοκληρώσεις το eye makeup φυσικά το mascara είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο. Δεν πρέπει όμως να ξεχάσεις τα φρύδια σου τα οποία θα κάνουν τη διαφορά και το Le Gel Sourcils από τη συλλογή ματιών της Chanel για το 2017 θα σου δώσει αυτό που χρειάζεσαι.

Δες το video με την Kristen Stewart για περισσότερη έμπνευση:

mbre Première Eyes Collection 2017

 

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/chanelofficial