ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Παγκόσμια Ημέρα Νερού: Αυτές οι ενυδατικές θα ξεδιψάσουν την επιδερμίδα σου

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το νερό είναι πηγή ζωής, ευεξίας και ομορφιάς. Γιατί μην ξεχνάς πως η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω  μιας λαμπερής επιδερμίδας και κατ' επέκταση ενός υγιούς οργανισμού. Οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα είναι ιδανικά, αλλά πολλές φορές δεν αρκούν. Οι ενυδατικές κρέμες είναι αυτή η κατηγορία προϊόντων που συνδυαστικά με το νερό μπορούν να μας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στη #flawless επιδερμίδα.

Με αφορμή, λοιπόν, τη σημερινή  Παγκόσμια Ημέρα Νερού, σου δείχνουμε τις κλασικά αγαπημένες μας ενυδατικές κρέμες, αλλά και αυτές που έφτασαν τελευταία στο γραφείο μας και υπόσχονται να ξεδιψάσουν άμεσα την επιδερμίδα σου.  Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις βάλεις στο πρόγραμμα και να σου υπενθυμίζεις να πίνεις νερό.

 

Αν το ξεχνάς δε, όπως εγώ (#ψεματαδελεμε), αυτά τα tips θα σου φανούν σωτήρια.

A post shared by SHISEIDO (@shiseido) on

 

Η Shiseido εγκαινιάζει μια νέα εποχή για την περιποίηση της επιδερμίδας, με τη σειρά  Essential Energy, που στην ουσία αποτελεί την πρώτη σειρά της Shiseido που ενσωματώνει τη νευροεπιστήμη στην καρδιά περιποίησης του δέρματος, απεικονίζοντας τις απίστευτες δυνατότητες αυτού του νέου τομέα στο χώρο της καλλυντικής φροντίδας. Η Essential Energy Moisturizing Cream είναι η πρώτη κρέμα ημέρας που απευθύνεται στο κανονικό προς ξηρό τύπο επιδερμίδας και διεγείρει τους δερματικούς αισθητήρες, βελτιώνοντας την αντίσταση του δέρματος στις εξωτερικές επιθέσεις. Έχει λεπτή υφή ενώ χαρίζει εκπληκτικά άνετη αίσθηση. Plus: Έχει ονειρική μυρωδιά και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις  πρωί και βράδυ ως το τελευταίο βήμα στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Είναι ήδη στο μπουντουάρ μας και τη χρησιμοποιούμε καθημερινά!

A post shared by Lierac Hellas (@lierac_hellas) on

 

Αν ψάχνεις την ενυδατική κρέμα που εκτός από βαθιά θρέψη θα λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, τότε μόλις βρήκες τον απόλυτο σύμμαχο! Η ενυδατική κρέμα για οξυγόνωση & επαναπύκνωση Hydragenist  Cr της Lierac προσφέρει στην επιδερμίδα εντατική και διαρκή άνεση ενώ μέρα με τη μέρα, οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές λειαίνουν. Το βούτυρο βερίκοκου εμπλουτίζει τη φόρμουλα για βαθιά θρέψη της επιδερμίδας με αποτέλεσμα να ανακτά την πυκνότητα και τη φρεσκάδα της.

Είσαι έτοιμη για ένα κύμα εντατικής και συμπυκνωμένης ενυδάτωσης της αφυδατωμένης επιδερμίδας σου; Σε μορφή gel- νερού, η  Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate από την Clinique αυξάνει άμεσα τα αποθέματα υγρασίας της επιδερμίδας, παρέχει 24ωρη, αδιάκοπη ενυδάτωση και  καταπολεμά τόσο την αφυδάτωση, όσο και τους εξωτερικούς επιθετικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες. Την αγαπάμε για την εξαιρετικά ελαφριά υφή της που αφήνει  αναζωογονημένη την επιδερμίδα.

A post shared by La Mer (@lamer) on

H θρυλική Crème de la Mer γεννήθηκε από τη θάλασσα για να μεταμορφώσει το δέρμα μας. Η σφριγηλότητα επανέρχεται, οι γραμμές, οι ρυτίδες και η εμφάνιση των πόρων μειώνονται και  η επιδερμίδα γίνεται άμεσα πιο νεανική, χάρη στη θεραπευτική δύναμη του Miracle Broth™ που αποκαθιστά την υγρασία και ανακουφίζει και τις ευαισθησίες του δέρματος σας, αποκαθιστώντας την επιθυμητή λάμψη.

A post shared by Vichy USA (@vichyusa) on

 

Η Aqualia Thermal Rich Cream  είναι η πρώτη κρέμα ημέρας της Vichy για δυναμική ιαματική ενυδάτωση της επιδερμίδας που ενεργοποιεί την ομοιόμορφη κατανομή του νερού στις επιμέρους ζώνες του προσώπου. Το Ιαματικό νερό της Vichy, γνωστό για την αναζωογονητική και καταπραϋντική του δράση, έχει την ικανότητα να διανοίγει τα κανάλια επικοινωνίας μεταξύ των κυττάρων και να διευκολύνει την μεταφορά του νερού στις επιμέρους ζώνες του προσώπου. Έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας για τη λεπτόρρευστη υφή και ματ αποτέλεσμα για όλες τις γυναίκες μεταξύ 20 και 60 ετών με κανονική/μικτή/ αφυδατωμένη ή και ευαίσθητη επιδερμίδα.

A post shared by Origins (@origins) on

 

Με σύμμαχο την ευεργετική Καφεΐνη και την πλούσια σύνθεσή της, η GinZing™ Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream της Origins ενυδατώνει, χαρίζει λάμψη και αναπληρώνει την φωτεινότητα ακόμη και στις πιο ξηρές επιδερμίδες.

A post shared by BIOTHERM (@biotherm) on

 

Το ήξερες ότι καθημερινά, η επιδερμίδα χάνει μέχρι 1/2 λίτρο νερό; H Aquasource Creme της Biotherm είναι η αστείρευτη πηγή ενυδάτωσης που χρειαζόσουν. Ενισχυμένη με το θαυματουργό Life Plankton αλλά και τη σούπερ ενυδατική Μανόζη, ώρα με την ώρα, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες, η επιδερμίδα μένει  ενυδατωμένη, απαλή και δροσερή. Στα plus η ελαφριά κρέμα-τζελ υφή της, που απορροφάται άμεσα, μειώνει τη θερμοκρασία του δέρματος και αφήνει μια απολαυστική αίσθηση άνεσης. Κατάλληλη για κανονικές και μικτές επιδερμίδες.

 

Είναι η πιο πρόσφατη άφιξη της  L’Occitane en Provence. Πλούσια σε ιαματικό νερό, που προέρχεται από τα βουνά της Προβηγκίας, η Aqua Réotier Ultra Thirst-Quenching Cream «επαναφορτίζει» την επιδερμίδα με νερό, αφήνοντάς την ενυδατωμένη και αναζωογονημένη. Απορροφάται γρήγορα, χαρίζοντας μία νεανική όψη στην αφυδατωμένη επιδερμίδα σου.