ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Ώριμη επιδερμίδα: 7 κρέμες νύχτας που πρέπει να δοκιμάσεις

Τα 40 είναι τα νέα 20. Κάποιες φορές όμως αυτό δεν μπορεί να εκφραστεί με τον καλύτερο τρόπο αφού η επιδερμίδα χάνει την αρχική λάμψη της. Ο υπερβολικά έντονος  και δραστήριος τρόπος ζωής, οι ακτίνες UV, η ρύπανση, το πέρασμα του χρόνου, η κακή διατροφή, το κάπνισμα, η έλλειψη ύπνου και φυσικά το καταστροφικό άγχος αποτυπώνεται στην επιδερμίδα του προσώπου σου αφήνοντας την να φαίνεται θαμπή και με έντονα τα σημάδια κούρασης (ρυτίδες, χαλάρωση, λεπτές γραμμές).

Σύμφωνα μάλιστα, με τελευταίες  μελέτες που μας παρουσίασε πρόσφατα η Lierac, μέσα στις βασικότερες αιτίες προβληματισμού των γυναικών μεταξύ 40-49 ετών είναι κούραση αλλά και η απώλεια λάμψης της επιδερμίδας (σημείωσε σε ποσοστό 72%). Το ερώτημα που τίθεται σε αυτή την περίπτωση είναι πώς θα ακτινοβολεί ξανά; Εκτός από την κρέμα ημέρας, τον ορό ή τη μάσκα που χρησιμοποιείς, δεν θα πρέπει σε καμία των περιπτώσεων να υποτιμάς τη δύναμη που έχει η κρέμα νύχτας σου. Γιατί, τι πιο βολικό από το να κοιμάσαι και με την κρέμα σου να δουλεύει ολονυχτίς να ξυπνάς λαμπερή, ενυδατωμένη και ανανεωμένη; Γι’ αυτό το λόγο κάναμε την έρευνα αγοράς μας και συγκεντρώσαμε τις κρέμες νύχτας που θα ανανεώσουν την επιδερμίδα σου αν διανύεις ή έχεις περάσει την πέμπτη δεκαετία της ζωής σου (40+).

Lierac, Supra Radiance Κρέμα Νύχτας για αποτοξίνωση και ανανέωση

A post shared by Lierac Hellas (@lierac_hellas) on

Με διακριτικό λουλουδάτο άρωμα που συνδυάζει νότες φρέζιας, ροζ πιπεριού και σπόρων τόνκα, η αντιγηραντική κρέμα προσώπου της Lierac διορθώνει τις ρυτίδες, αποτοξινώνει και ανανεώνει την επιδερμίδα, έχοντας ολική αντιγηραντική δράση ενάντια στις τοξίνες που προέρχονται από τη γήρανση, τις γραμμές έκφρασης και τα πρώτα εμφανή συμπτώματα χαλάρωσης του δέρματος. Το καλύτερο; Αφήνει μία δροσερή αίσθηση στην επιδερμίδα.

Korres, Λευκή Πεύκη Κρέμα Νύχτας για αναπλήρωση όγκου, θρέψη & βαθιές ρυτίδες

A post shared by KORRES (@korres.athens) on

Μετά την Μαύρη Πεύκη που έγινε η αγαπημένη φροντίδα πολλών γυναικών, η Κorres φέρνει την νέα καινοτόμο σειρά Λευκή Πεύκη μέσα στην οποία θα βρεις και τη συγκεκριμένη κρέμα νύχτας. Με στοχευμένη δράση αναπλήρωσης όγκου και πυκνότητας για τις αυξημένες ανάγκες του δέρματος μετά την εμμηνόπαυση,  αναπληρώνει τα λιπίδια που φθίνουν με το χρόνο, μειώνει την εμφάνιση βαθιών ρυτίδων και προσφέρει έντονη θρέψη για λεία, άνετη και λαμπερή επιδερμίδα.

Frezyderm, Anti-Wrinkle Rich Night Cream με αντιγηραντική δράση

A post shared by Frezyderm (@frezyderm) on

Ιδανική για το ώριμο και μετεμμηνοπαυσιακό δέρμα (ηλικίας 45+), αυτή η αντιρυτιδική κρέμα της Frezyderm είναι εξειδικευμένη να δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, τότε που τα κύτταρα της επιδερμίδας ανανεώνονται. Μειώνει την έκταση και το βάθος των ρυτίδων, επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου και διεγείρει την «ορμόνη νεότητας» για την παραγωγή κολλαγόνου. Παράλληλα, προστατεύει τα βλαστοκύτταρα από τη φθορά και τα ενεργοποιεί για την παραγωγή λιπιδίων και πρωτεϊνών που «γεμίζουν» τις ρυτίδες από μέσα.

Vichy, Neovadiol Nuit  για φροντίδα επιδερμίδας από την εμμηνόπαυση και μετά

A post shared by Vichy USA (@vichyusa) on

Σε μορφή γαλακτώματος-gel που αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης στην επιδερμίδα, αυτή η κρέμα νύχτας της Vichy αποκαθιστά την πυκνότητα, αναπλάθει το περίγραμμα του προσώπου, μειώνει τη χαλάρωση, αφήνοντας μία άμεση αίσθηση δροσιάς από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Ιδανική για όλες τις γυναίκες που θέλουν να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης στην επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Clinique Smart Night Custom-Repair Moisturizer με «έξυπνη» τεχνολογία ενυδάτωσης

Περιέχοντας μία έξυπνη τεχνολογία  ενυδάτωσης (εξ’ ου και smart σειρά)που βοηθά την επιδερμίδα να απορροφά και να διατηρεί την υγρασία, αναπληρώνοντάς την κατά 75%, η κρέμα νύχτας της Clinique δρα όλη τη νύχτα αρχικά λειαίνοντας τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και έπειτα εξομαλύνοντας τον τόνο και ανορθώνοντας την επιδερμίδα. Για μέγιστα αποτελέσματα, μπορείς να προετοιμάσεις την επιδερμίδα με το Σύστημα Περιποίησης 3-Step.

NIVEA Hyaluron Cellular Filler Κρέμα Νύχτας για ανάπλαση της επιδερμίδας

A post shared by NIVEAItalia (@niveaitalia) on

 

Η Hyaluron Cellular Filler Κρέμα Νύχτας είναι η κρέμα που χρησιμοποιεί κάθε βράδυ η Monica Bellucci, μιας και είναι το νέο πρόσωπο της NIVEA της ομώνυμης επαναστατικής σειράς αντιγήρανσης. H θρεπτική σύνθεσή της ενισχύει την αναζωογόνηση της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ η πλούσια υφή διαλύεται απαλά στην επιδερμίδα και απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας μία μεταξένια και απαλή αίσθηση στο πρόσωπο.

Nuxe, Nuxuriance® Ultra Crème Nuit Redensifiante Kρέμα νύχτας για ολική αντιγήρανση

Με το 92% των συστατικών να είναι φυσικής προέλευσης, αυτή η κρέμα νύχτας αντιμετωπίζει τις ρυτίδες, επαναφέρει την πυκνότητα και ελαστικότητα της επιδερμίδας και επανασχηματίζει το οβάλ του προσώπου. Επιπλέον, χαρίζει ξεκούραστη όψη και απαλή επιδερμίδα.