ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ

Πες μου τι τύπος είσαι να σου πω τι προϊόν θα ενυδατώσει τα χείλη σου

Κατά το «δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι» και με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, σε αυτό εδώ το θέμα αποφασίσαμε να εστιάσουμε στα χείλη, στην ενυδάτωσή τους και στον διαφορετικό τρόπο που έχει καθεμία από εμάς, όταν αναζητά την τελειότητα στα χείλη της. Έτσι, σε γενικές γραμμές καταλήξαμε σε 6 διαφορετικούς τύπους γυναικών- 6 διαφορετικά προϊόντα για ενυδατωμένα και απαλά χείλη ανεξαρτήτως καιρού και συνθηκών.

Για εσένα που αναζητάς έναν πιο luxury σύμμαχο… Εμπλουτισμένο με ένα ισχυρό σύμπλεγμα λιπιδίων, το The Lip Balm από τη La Mer απαλύνει αμέσως τα χείλη,  προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση και ανανέωση. Στα extra bonus του, από προσωπική εμπειρία, το καταπληκτικά αναζωογονητικό άρωμά του.

 

Αν πάλι ψάχνεις ένα balm με πιο παιχνιδιάρικη συσκευασία, τότε το θρεπτικό βάλσαμο χειλιών από εκχύλισμα μελιού, Tony Moly Bbo Bbo Lip Balm, είναι αυτό που ζητάς.

 

Σε περίπτωση που αναζητάς αυτό το balm με 100% φυσική σύνθεση που θα ενυδατώσει τα χείλη σου, αφήνοντάς τα πιο απαλά, μόλις το βρήκες. Το ενυδατικό βιολογικό Bee Princess Bio-Eco Lip Care της Apivita, θα γίνει ασυζητητί ο σύμμαχός σου. Στη σύνθεσή του, μεταξύ άλλων, θα βρεις το  ελαιόλαδο, το μελισσοκέρι, το βούτυρο κακάο, το βούτυρο καριτέ, το καστορέλαιο και τους εστέρες jojoba που θα ενυδατώσουν και θα μαλακώσουν τα χείλη σου.

 

Αν, από την άλλη, το «σκάσιμο» και η τραχύτητα στα  χείλη σου είναι έντονα, τότε το Nuxe Reve De Miel Baume Levres Ultra-Nourrissant είναι το μυστικό που θα τα καταπραΰνει και θα τα προστατεύσει από ερεθισμούς και σκασίματα. Plus: Μπορείς να το τεστάρεις ακόμα και σε πολύ κρύο καιρό.

 

Για τους mask lovers, η λύση είναι μία και ακούει στο όνομα Masque lèvres Rose που θα βρεις αποκλειστικά στα Sephora. Μια μάσκα χειλιών με τριαντάφυλλο που θα περιποιηθεί, θα ενυδατώσει και θα καταπραϋνει τα χείλη και το περίγραμμά τους μόνο σε 15 λεπτά και είναι εμπνευσμένη από τα τελετουργικά της ασιατικής αισθητικής. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις 2-3 φορές την εβδομάδα.

 

Last but not least: Αν λατρεύεις το glitter, η νέα συλλεκτική σειρά Liposan Original Sparkle Edition είναι αυτή που θα λατρέψουν τα χείλη σου και θα σου θυμίσουν την sparkling πλευρά της ζωής. Plus: Χάρη στην καινοτόμο φόρμουλα αποθήκευσης της υγρασίας του με extra πανθενόλη, που θρέφει σε βάθος τα χείλη.