CHRISTY THEORIES

Ο πιο stylish τρόπος για να βάλεις χρώμα στα μάτια

Δεν θα σου μιλήσω ξανά για τα makeup trends που θέλουν το χρώμα να κυριαρχεί, ειδικά στα μάτια. Αυτό είναι δεδομένο και εσύ απλά πρέπει να βρεις τον τρόπο που θα υιοθετήσεις αυτό το trend για να ταιριάζει με το στιλ σου και να μπορείς φυσικά να το υποστηρίξεις.

Ένας πολύ εύκολος τρόπος για να κάνεις την αρχή με το χρώμα στα μάτια ή απλά για να βάλεις λίγο παραπάνω αν το έχεις ήδη δοκιμάσει είναι το mascara. Το μπλε, το μωβ και το πράσινο είναι χρώματα που μπορούν κάλλιστα να αντικαταστήσουν το μαύρο που παραμένει αγαπημένο.

A post shared by Estée Lauder (@esteelauder) on

 

Γι’ αυτό δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις τη συλλογή της Estée Lauder, Pure Color Envy Lash Multi Effects Mascara, η οποία είναι διαθέσιμη σε μωβ, μπλε και πράσινη απόχρωση. Το βλέμμα γίνεται τολμηρό και εντυπωσιακό. Χάρη στη σύνθεση της Pure Color Envy Lash Waterproof Multi Effects Mascara και το διπλό, υβριδικό βουρτσάκι, οι βλεφαρίδες παίρνουν χρώμα που διαρκεί όλη την ημέρα χωρίς μουτζούρες και υπολείμματα.

A post shared by Estée Lauder (@esteelauder) on

 

Μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις όπως ακριβώς και το μαύρο Pure Color Envy Lash Waterproof Multi Effects Mascara. Βάλε το κάθε χρώμα μόνο του ή κάνε συνδυασμό από δύο για να πετύχεις την απόχρωση που θα ταιριάξει άψογα στο δικό σου βλέμμα.

A post shared by Estée Lauder (@esteelauder) on

 

My tip: Όσο κι αν με έχει ενθουσιάσει το χρώμα, το Crystal Lash Top Coat της  Estée Lauder είναι σίγουρα στη λίστα με τα αγαπημένα, μαγικά προϊόντα. Πρόκειται για ένα mascara που αφήνει glitter στις βλεφαρίδες σου και κάνει το βλέμμα σου να λάμπει στην κυριολεξία. Το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου υπερβολικό και είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψεις.

A post shared by Estée Lauder (@esteelauder) on

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/esteelauder