ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

6 κρέμες ματιών που θα “ξυπνήσουν” το βλέμμα σου

Η επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών είναι ιδιαίτερα λεπτή και για αυτό το λόγο, είναι περισσότερο εκτεθειμένη στην αφυδάτωση, το πρήξιμο, τα σημάδια γήρανσης και για αυτό απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα. Και ενώ οι περισσότερες αφιερώνουμε αρκετό από χρόνο και το budget μας στην αναζήτηση και την αγορά της ιδανικής ενυδατικής κρέμας για το πρόσωπό μας (και καλά κάνουμε), αμελούμε τη φροντίδα των ματιών μας (κακώς πράττουμε). Γιατί ποια δεν θέλει ένα φωτεινό ή ξεκούραστο βλέμμα ακόμη κι αν έχει κοιμηθεί λίγες ώρες; Κάπως έτσι, ανοίξαμε τα μπιουτοντούλαπά μας και σου προτείνουμε 6 κρέμες που θα ξυπνήσουν το βλέμμα σου.

Origins, GinZing™ Refreshing Eye Cream to Brighten and Depuff: Η κρέμα ματιών που θα «ξυπνήσει» την επιδερμίδα κάτω από τα μάτια σου, χαρίζοντάς της ορατή φωτεινότητα. Μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και των ανεπιθύμητων πρηξιμάτων και έχει απαλή υφή που απλώνεται ομοιόμορφα. Δεν είναι τυχαία από τα best seller προϊόντα του brand. Θα την βρεις αποκλειστικά στα Sephora.

A post shared by Origins (@origins) on

Kiehls, Creamy Eye Treatment with Avocado: Γνωστό για την υψηλή περιεκτικότητά του σε αντιοξειδωτικά, λιπαρά οξέα και έλαια Ωμέγα-3,  το αβοκάντο είναι ένα από πιο γνωστά φυσικά συστατικά που συμβάλλουν στη βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας. Παράλληλα, το βούτυρο καριτέ και η βήτα καροτίνη που περιέχει ως βασικά συστατικά, προσφέρουν θρεπτική, αντιγηραντική φροντίδα στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών από το πρώτο λεπτό. Πόσο πιο άμεσα, δηλαδή;

A post shared by Kiehl's Since 1851 (@kiehls) on

Frezyderm, Eye Balm: Αν πάλι προτιμάς μία πιο λεπτόρρευστη, δροσερή υφή που απορροφάται άμεσα, δοκίμασε αυτό το eye balm. Στην ουσία πρόκειται για μία απαλή και δροσερή κρέμα – gel που καταπολεμά τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και τη θαμπή όψη της επιδερμίδας στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Ενεργοποιεί άμεσα τη μικροκυκλοφορία, επαναφέρει την ελαστικότητα και την ομοιομορφία στην όψη της επιδερμίδας, συσφίγγει την περιοχή και μειώνει τις λεπτές γραμμές.

A post shared by Frezyderm (@frezyderm) on

Nuxe, Nirvanesque® Yeux: Κρέμα ματιών για τις πρώτες ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης από τη σειρά αντιγήρανσης με παιώνια και μπλε λωτό της Nuxe. Παράλληλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και προληπτικά. Τσέκαρέ τη μόνη σου.

A post shared by Nuxe Srbija (@nuxe_srbija) on

Το δίδυμο της Apivita: Ο ορός με λευκό κρίνο και η κρέμα ματιών με βασιλικό πολτό είναι ειδικά σχεδιασμένα για την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια, προσφέροντάς τους εντατική φροντίδα. Μειώνουν τις ρυτίδες, τα σημάδια κούρασης, τους μαύρους κύκλους και χαρίζουν φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα. Κι αυτό γιατί αρχικά ο ελληνικός βασιλικός πολτός επιταχύνει την ανανέωση της επιδερμίδας, μειώνει τις ρυτίδες, αυξάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και έπειτα ο λευκός κρίνος μειώνει τόσο τους μαύρους κύκλους και τα σημάδια κούρασης κάτω από τα μάτια όσο και τη χαλάρωση στο άνω βλέφαρο.

A post shared by APIVITA (@apivita) on

Lierac, Diopti: Εδώ θα βρεις όχι ένα αλλά 8 προϊόντα για κάθε ανάγκη- ανησυχία των ματιών σου! Από τα αγαπημένα μας , η λεπτόρρευστη κρέμα φωτεινότητας  για τη διόρθωση των μαύρων κύκλων και η τζελ-κρέμα αναζωογόνησης που αντιμετωπίζει τα πρησμένα μάτια και τις  πτυχώσεις στα μάτια. Το μόνο που έχεις να κάνει είναι να βρεις αυτή/ αυτές που σου ταιριάζουν.

 

Τιπ #1: Μην ξεχνάς να εφαρμόζεις την κρέμα ματιών με κυκλικές κινήσεις χωρίς να ασκείς πίεση, προκειμένου να τονωθεί η κυκλοφορία του αίματος σε αυτή την περιοχή του προσώπου σου. Με αυτόν τον τρόπο τα ενεργά συστατικά της κρέμας σου απορροφώνται καλύτερα, ενώ με την τακτική χρήση, το πρήξιμο και οι μαύροι κύκλοι μειώνονται.

Τιπ #2: Μπορείς να την εφαρμόζεις καθημερινά πρωί ή/και βράδυ, σε καθαρή επιδερμίδα, στην περιοχή γύρω από τα μάτια σου, ενώ τα αποτελέσματα ενισχύονται με την επανειλημμένη χρήση.