ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

8 scrubs προσώπου που θα αφήσουν την επιδερμίδα σου πιο λαμπερή από ποτέ

Μπορεί να έχει «μαλλιάσει» η γλώσσα μου από αυτή εδώ τη στήλη να σου λέω πόσο σημαντική είναι η αντηλιακή προστασία και η ενυδάτωση της επιδερμίδας σου. ΟΜΩΣ.Δεν αρκούν. Η απολέπιση είναι εξίσου απαραίτητη και αναγκαία μη σου πω αν νοιάζεσαι για την καλή υγεία της επιδερμίδας σου.

Αν την έχεις εντάξεις στην καθημερινή beauty ρουτίνα σου, καταλαβαίνεις ακριβώς σε τι πράγμα- αίσθηση αναφέρομαι. Μιλάω για τη στιγμή- αμέσως μετά το scrub- που αισθάνεσαι πως η επιδερμίδα σου αναπνέει. Είναι καθαρή, λαμπερή, ζωντανή, απαλή χωρίς νεκρά κύτταρα, υπολείμματα μακιγιάζ, σκόνη ή ρύπους, έτοιμη να δεχτεί και να απορροφήσει βαθιά τα επόμενα προϊόντα (serum, τονερ, ενυδατική). Αν πάλι, για κάποιο λόγο όλα αυτά τα χρόνια δίσταζες, σε προκαλώ να ξεκινήσεις από αυτή εδώ την εβδομάδα. Εμείς βάζουμε τους συμμάχους, εσύ απλά όρισε τη μέρα μέσα στην εβδομάδα που θα κάνεις την αρχή.

Διάβασε ακόμη: Το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις στην απολέπιση του προσώπου σου
 

Grown Alchemist Polishing Facial Exfoliant: Pink Grapefruit & Glucomannan Extract

Από τα new beautry entries του μπουντουάρ μας. Ειδικά σχεδιασμένο για να αφαιρεί απαλά τα νεκρά κύτταρα χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα, την αφήνει στο τέλος απαλή και λαμπερή.

L’ Oreal Paris Smooth Sugar Scrub Λάμψης

Με100% θρεπτικά συστατικά φυσικής προέλευσης, συνδυάζοντας κρυστάλλους από 3 είδη ζάχαρης (καστανή, ξανθιά, λευκή) και σπόρους σταφυλιού, αυτό το scrub χαρίζει  εντατική αλλά ταυτόχρονα ήπια απολέπιση.

Frezyderm Facial Scrub

 

Έχοντας την υφή ενός απαλού και δροσερού gel,  απομακρύνει τα νεκρά κερατινοκύτταρα  και προσφέρει βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας από τους ρύπους (ατμοσφαιρικοί, καπνός τσιγάρου κλπ). Παράλληλα, χαρίζει μια αίσθηση δροσιάς και ευεξίας, ενώ προσφέρει επιφανειακή ενυδάτωση και δημιουργεί ένα film προστασίας του δέρματος για τη μείωση ερεθισμών από την τριβή, ακόμη και στην αφυδατωμένη και ευαίσθητη επιδερμίδα. 

Apivita face scrub with bilberry

Με 89% φυσικά συστατικά, αυτή η κρέμα απολέπισης για λάμψη, είναι  κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμα και για τις ευαίσθητες, για άνδρες και εφήβους. Ιδανική για την καταπολέμηση δυσχρωμιών και πανάδων. Παράλληλα, ο συνδυασμός των λεπτών κόκκων αμυγδάλου και jojoba αλλά και των ήπιων οξέων φρούτων από  μύρτιλλο, απολεπίζει απαλά την επιδερμίδα και ευνοεί την ανανέωση των κυττάρων, αφήνοντας την απαλή και λαμπερή.

Clinique  Pep Start 2-1 Exfoliating Cleanser

 

Συνδυάζοντας τον απαλό καθαρισμό με την απολεπιστική δύναμη, αυτή η σύνθεση 2 σε 1 απομακρύνει τους ρύπους, τα νεκρά κύτταρα που δημιουργούν θαμπή όψη, τη λιπαρότητα και τους ρύπους, για να αφήνει την επιδερμίδα λεία, φωτεινή και λαμπερή. Προετοιμάζει την επιδερμίδα για το μακιγιάζ. Είναι αρκετά απαλό, ώστε να χρησιμοποιείται ακόμη και δύο φορές την ημέρα.

Origins  GinZing™ Refreshing Scrub Cleanser

Περιέχοντας κόκκους καφέ και τονωτικό ginseng- πρέπει να δοκιμάσεις την κρέμα ματιών από την ίδια σειρά- αυτό το προϊόν συνδυάζει τον καθαρισμό και την απολέπιση της επιδερμίδας. Με κόκκους Jojoba καθαρίζει και απολεπίζει απαλά την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και λαμπερή,  ενώ παράλληλα, το υπέροχο άρωμα από Grapefruit, Lemon και Spearmint αναζωογονεί. Κατάλληλο για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες.

Shiseido Waso Soft+ Cushy Polisher

 

Με βελούδινη απαλή υφή, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και καθαρίζει τους φραγμένους πόρους, αφήνοντας την επιδερμίδα λαμπερή και καθαρή.

Labbok Gel Απολέπισης με κόκκους μύρτιλου

Αν λατρεύεις τις gel υφες και τα 2 σε 1 προϊόντα, αυτό το scrub με 98% βιολογικά συστατικά, είναι ο ιδανικός σύμμαχος για την τέλεια απολέπιση και τον καθαρισμό του δέρματός. Αναζωογονεί το δέρμα και ρυθμίζει τη λιπαρότητα, ενώ το χαμομήλι και η καλέντουλα δρουν καταπραϋντικά. Οι κόκκοι μύρτιλου με ισχυρή απολεπιστική δύναμη δεν τραυματίζουν το δέρμα, όταν αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα, ενώ παράλληλα το αμυγδαλέλαιο ενυδάτωνει και επανόρθωνει το ταλαιπωρημένο δέρμα.